banner32

“Zeytinburnu’nu Profesyonel Takımsız Bırakmayacağım”

Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği ile bir araya gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçe halkına profesyonel takım sözü verdi. Dönem sonuna kadar stadyumun yerini halletmeye çalışacaklarını söyleyen Başkan Aydın, “Stadın temelini attığımız gün arayışa geçipprofesyonel ligden bir takım alacağız.”dedi.

“Zeytinburnu’nu Profesyonel Takımsız Bırakmayacağım”
İlçede spor yapan gençlerin yetiştiği Eroğlu, Batı Trakya, Damla, Yenidoğan Güneş, Merkezefendi, Telsiz, Tepebağ, Irmak, Selvi, Yıldız, Beştelsiz, Yeşil Ilgaz, Yeşiltepe, Zafer, Hürriyet ve Öz Trabzon Amatör Spor Kulüplerine 200 bin TL’nin üzerinde malzeme yardımının yapıldığı toplantıda Amatör Kulüpler Birliği ile bir araya gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçe halkına profesyonel takım sözü verdi. Dönem sonuna kadar stadyumun yerini belirlemeye çalışacaklarını söyleyen Başkan Aydın, “Stadın temelini attığımız gün arayışa geçip profesyonel ligden bir takım alacağız ve takımın adını da Zeytinburnu Spor koyacağız. İnşallah, Zeytinburnu’nu profesyonel takımsız bırakmayacağım.”dedi.

DANIŞTAY
 STADYUMLA İLGİLİ KARARI VERDİ

Zeytinburnu Stadyumu ile ilgili Danıştay’daki dava
nınbelediyenin lehine sonuçlandığını müjdeleyen Aydın,“Zeytinburnu Stadyumu ile ilgili karar lehimize sonuçlandı ama süreç devam ediyor, yerel mahkeme konuyu bir kez daha ele alacak. Ardından idare mahkemeleri ve son olarak hukuk mahkemeleri de konuyu inceleyecek yani iş biraz sürecek gibi ama stadyumun yerini tekrar geri alıyoruz, görünen o Allah’ın izniyle.”dedi.

GALATASARAYLIYIM AMA…

Süper Lig’de kim şampiyon olur?” tartışmasının yaşandığıbuluşmada, gönlünün Galatasaray’dan yana olduğunusöyleyen Başkan Aydın, “Galatasaraylıyım ama Kayseri şampiyon olacaksa Kayseriliyim, Sivas şampiyon olacaksa Sivaslıyım çünkü Anadolu takımlarından da şampiyon çıkarsa futbol, daha güzel bir hale gelir.”dedi. Aydın cümlesinin sonunda ise bu sene Şenol hocadan ötürü Beşiktaşlı olduğunu vurguladı.
AMATÖR KULÜPLERE OKÇULUK TAVSİYESİ

Amatör 
kulüplerin futbol dışındaki diğer branşlara da eğilim göstermesini tavsiye eden Başkan Aydın, “Geleneksel ata sporumuz olan okçuluk, vücudun koordineli hareket ettiği bir spor dalı, şayet amatör kulüplerimiz okçulukla ilgilenirsegereken desteği sağlamaya hazırız.”dedi.

Zeytinburnu’nun profesyonel bir takımı kaldırabileceği
ni,bunun için taraftar potansiyelinin hazır olduğunu belirten Başkan Aydın, iyi bir yönetim sağlandığı takdirde Zeytinburnu’nun profesyonel bir takıma kavuşabileceğini ifade etti.
İlçedeki amatör kulüplere 200 bin TL’nin üzerinde yardımının yapıldığı buluşmada Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği,Aydın’a desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34