banner32

Zeytinburnu'ndaki Patlamada Kızını Kaybeden Babanın İsyanı

Zeytinburnu'nda 12 Temmuz'da bir ambalaj imalathanesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Kader Kılıç'ın babası Cesur Kılıç gazetecilere açıklama yaptı.

Zeytinburnu'ndaki Patlamada Kızını Kaybeden Babanın İsyanı
 Zeytinburnu'nda 12 Temmuz'da, Beştelsiz Mahallesi Mithatpaşa Tramvay Durağı civarında 4 katlı bir apartmanın en alt katındaki bir ambalaj imalathanesinde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Kader Kılıç (22)'ın babası Cesur Kılıç gazetecilere açıklama yaptı.

Patlamanın meydana geldiği ve belediye tarafından mühürlenen bina önünde konuşan baba, işyeri sahibi Faruk Kondova'nın geçtiğimiz hafta tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına tepki gösterdi.

"HER ŞEYE RAĞMEN ADALETE GÜVENİYORUM"

Baba Kılıç herşeye rağmen adalete güvendiklerini belirtirken, "4 ay önce bu binada 3 gencecik insan öldü. Bunlardan biri de benim kızım Kader'di. 4 ay oldu buradaki çalışmalar savcılığa intikal etti.Savcılık dosyaları inceliyor. Ancak bu işyerinin sahibi nöbetçi mahkeme tarafından tahliye ediliyor. Bu nasıl bir yargı sistemi bilmiyoruz. Canımız yanmış vaziyette. Her şeye rağmen adalete güveniyorum. Belki ileride bize daha fazla yargıdan dolayı destek olur mu olmaz mı onu da bilmiyorum" diye konuştu.


"SUÇLULAR CEZASINI ÇEKECEKTİR, AMA ER AMA GEÇ"

Acılarının hala tazeliğini koruduğunu kaydeden baba Kılıç, "3 kişinin ölümüne sebep oldu ama tahliye edildi, dışarıda geziyor. Nasıl bir adalet, bunu anlamış değiliz. Avukatımın verdiği bilgiye göre yakın bir zamanda dosya mahkemeye gidecek. 3 kişinin ölümüne sebep olan biri dışarda nasıl gezebiliyor. Ufak bir olayda bile insan aylarca içerde kalabiliyor ama 3 kişinin ölümüne sebep olan kişi dışarda gezebiliyor. Adalet illaki yerini bulacaktır. Suçlular cezasını çekecektir, ama er ama geç" ifadelerini kullandı.

3 ÖLÜ 11 YARALI

Geçtiğimiz Temmuz'da meydana gelen patlamada biri yangına müdahale eden itfaiye eri olmak üzere 11 kişi yaralanırken; Kader Kılıç, Yunus Pazarlıker ile Eda Can hayatını kaybetmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34