banner32

Zeytinburnu’nda Yaz Okulu Başladı

Zeytinburnu Bilgi Evleri, yorucu bir dönemi ardında bırakan çocuklara yaz okulu kapılarını açtı.

Zeytinburnu’nda Yaz Okulu Başladı
 Bilgi Evleri, uzun ve yorucu bir dönemin ardından tatili hak eden çocukları, birbirinden farklı yarışmalar, turnuvalar ve gezilerin yer aldığı 13 farklı başlıktan oluşan kulüp faaliyetleriyle buluşturdu. Yaz Etkinlikleri çerçevesinde birbirinden heyecanlı turnuvaların yer aldığı okulda çocuklar, futbol, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvalarıyla sporcu kişiliklerini geliştirirken aynı zamanda birbiriyle kaynaşmanın ve vakit geçirmenin tadına varacaklar.

Düzenlenecek olan bilgi yarışması ve münazara etkinlikleriyle sosyal, kültürel ve eğitsel yönden yeteneklerini keşfedecek olan çocuklar, kağıt katlama sanatı origami, kağıtların kesilerek özgün şekillerin yapıldığı kirigami, satranç, bilgilerin deneylerle pratiğe döküldüğü fen ve teknoloji, akıl ve zeka oyunları kulübü gibi bir birinden farklı kulüp faaliyetlerine de katılma fırsatını elde edecekler. Her üyenin en fazla 3 kulübe kayıt yaptırabileceği 13 farklı başlıkta, toplam 28 kulüp faaliyeti ile üyeler, eğlenerek bilgilerin kapılarını aralayacak.

MÜZE VE FUAR GEZİLERİ DÜZENLENECEK

Sanatsal yönden kendilerini geliştirme fırsatın elde edecekleri atölye çalışmalarında gitar, bağlama, keman, piyano, zeka oyunları, drama, halk oyunları, temel resim ve ebru atölyeleri sayesinde kültür ve sanatla iç içe bir yaz dönemi geçirecek olan çocuklar, ayrıca İstanbul Akvaryum, Topkapı Sarayı, Beyazıt Kitap Fuarı, Beylerbeyi Sarayı, Vialand gezileri sayesinde gezerek öğrenmenin keyfine varacaklar.
Bu kapsamda Bilgi Evleri, 3’ten 8. sınıfa kadar bütün Zeytinburnulu gençleri, 22 Haziran – 31 Temmuz tarihleri arasında ücretsiz düzenlenecek yaz etkinliklerine katılmaya davet ediyor.
Yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan yarışma ve turnuvalarda dereceye giren üyelerin ödülleri ise 31 Temmuz Cuma günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan törende takdim edilecek.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34