banner32

Zeytinburnu’nda örnek dayanışma

Telsiz Mahallesi muhtar adayları, mahalle esnafının düzenlediği kahvaltıda bir araya gelerek dostluk mesajları verdiler.

Zeytinburnu’nda örnek dayanışma
 Birçok yerde sert eleştiri, tartışma ve zaman zaman da kavgalarla geçen seçim çalışmalarına rağmen Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde muhtar adayları örnek bir dayanışma sergileyerek mahalle esnafı tarafından düzenlenen Diyalog Kahvaltısı’nda yan yana oturarak birlik mesajı verdiler.
Telsiz Mahallesi esnafları Süleyman Dağ (Mozaik Müzik) Cihan Üstüncan (Cihan Catring) ve M.Şerif Yılmaz (G.Antep Gıda Pazarı) tarafından organize edilenkahvaltıda muhtar adayları birbirleri ile tanıştılar ve samimi görüntüler verdiler.
Kahvaltıda konuşma yapan Süleyman Dağ,muhtar adaylarının seçimden sonrada birbirleriyle dost ve diyalog halinde olmasını, muhtarlığı ticarethane gibi görmemelerini ve halk ile içiçe olmalarını rica edip seçilecek muhtarın mahalleye hayırlı olmasını diledi.
 
DOSTLUK MESAJLARI VERİLDİ
 
Kendilerini bir araya getiren esnafa teşekkür eden muhtar adayları ise şunları söylediler:
Zeki Şimşek: Böyle bir kahvaltı Türkiye’de bir ilktir herhalde. Organize eden arkadaşlara teşekkür ederim, muhtar olursam çok çalışıp bütün vatandaşlara yetişemeye ulaşacağım.
 
Erdoğan Aktaş:Her sokağa temsilciler atayıp sokaklara daha hakim olacağım.
 
Telsiz Mahallesi’nde 35 yıl muhtarlık yapan Necdet Akşahin: Seçim günü oy pusulalarının çalınmasından endişe ediyorum. Söz veriyorum kimseyi oy pusulalarına dokundurmayacağım, sizde öyle yapın.
 
Vefat edeni Mahalle Muhtarı İmdat Toraman’ın abisi Yakup Toraman: Bütün muhtarlara başarılar dilerim. Kardeşimin yarım bıraktığı işleri tamamlayacağım.
 
BirinciAza iken vefat eden muhtarın yerine geçip mevcut muhtar olan Yusuf Danacı: Ben birşey vaat etmiyorum ancak elimden geldiğince çalışıp Telsiz Mahallesi’nin sorunları ile ilgileneceğim.
 
En genç muhtar adayı olan Kadir Şengül: Biz koltuğa yapışıp kalmayacağız, çok çalışacağız, her kapıya koşacağız. Şuan benden yardım isteyen en az 300 aile var. Muhtar olduktan sonra hepsine tek tek ulaşıp yardım etmeye çalışacağım.
 
Zeki Avunç: Zeytinburnu’nda bir taziye evinin olamaması utanç vericidir. Muhtar olduğumtaktirdeTelsiz Mahallesi’ne bir taziye evi kazandırmak için elimden geleni yapacağım.
 
İbrahim Yıldız: Seçimin barış, dostluk içerisinde geçmesini istiyorum. Seçimden sonrada birbirimize faydamız dokunmasını isterim, herkese başarılar.
Rafet Ayvaz:Aday sayısı 10 olan mahallemizde keşke birleşip en fazla 2 kalsaydı ve seçime böyle gidebilseydik.
 
Hamdi İnci: 2016’ya kadar vereceğimiz hizmet nedeniyle hiç bir vatandaştan ücret alınmayacak ve Çarşamba günleri Halk Günü yapıp vatandaşlarımızla sorunlarını konuşacağız. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34