banner32

Zeytinburnu’nda az kaslın kan akacaktı

Ak Partililerin Adliye meydanında başlayan sevgi yürüyüşü 58 Bulvar Caddesi depo durağına kadar sakin ve coşkulu devam ederken Depo durağında MHP.li gençlerin Bozkurt işaretine Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ‘ın MHP.lileri öven sözleri ile güzel bir karşılamadan sonra olanlar oldu.

Zeytinburnu’nda az kaslın kan akacaktı
 Kalabalık Ak Partili grubun büyük kısmı geçince geride kalan küçük bir guruba bakan bazı bazı gençlerin HIRSIZ Tayyip sözlerinden sonra Ak Partili gençlerin ve MHP'li olduğunu söyleyen diğer gençlerin sözlü sataşmaları kısa süre içinde yumruklu ve sopalı kavgaya dönüştü.

Depo durağında başlayan sopalı ve yumruklu kavga dakikalarca devam etti. MHP'li ve Ak Partili gençlerin soğukanlı durumu ölümlü kavgayı önledi.

MHP Zeytinburnu İlçe başkanı Nazir Güler ve Meclis süyesi Adayı iş adamı Ahmet Çelik'in gençleri sakinleştirme çabası olmasaydı kesinlikle kötü sonuçları olan ölümlü bir kavga kaçınılmazdı.Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Ahmet Kaya'da özellikle can güvenlğini de tehlikeye atarak kavganın önlenmesi adına cansiperhane bir uğaş verirken fotoğraf karelerimize takıldı.


İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber -VİDEO GÖRÜNTÜSÜ YAYINA HAZIRLANIYOR 

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti İlçe başkanı Bahattin Ünver partilerince düzenlenen sevgi yürüyüşünün önünde gittikleri için kavgaya müdahil olmadılar.  

Sandıka'a gitmeye saatler kala kötü şeyler olabilir 

Daha öncede Zeytinburnu'da iki kez toplumu karşı karşıya getirmek için sokak eylemleri olmuştu. Bu seferki karşılıklı yumruk ve sopalarla devam etti. Yaşlı partililerin serinkanlı davranışı muhtemel ölümlü bir olayı son anda önledi.

Uyarıyoruz Provakatörler bu olayı gün içinde tekrar başlatabilirler

Ak Partili ve MHP'li gençlerin samimiyetinden ve vatan sevgisinden endişemiz yok. Ancak art niyetli bazı kişilerin Bayrağa,çocuklara ve kadınlara saldırdılar gibi doğru olmayan bilgiler ile gençleri karşı karşıya getirmek için sanal ortamda bilgi paylaşmalarının telafisi  güç olaylar ile karşı karşıya kalacağımızın ilk habercisi olabilir.

Bu gece Zeytinburnu'na dikkat edilsin 

Yumruk ve sopalı kavga biraz daha devam etseydi her iki tarafta bulunan ruhsatlı silahların çekilmesi ile ortalığın kan gölüne dönmesine hiç bir şey engel olamayacaktı. 

Zeytinburnu'nun verilmiş sadakası varmış ki kavga edenler sağ duyulu davrandı ve istenmeyen durumlar şimdilik olmadı.

İstanbul Times Tv yayın grubunun aldığı karar gereği kavganın başladığı andan bittiği ana kadar yaptığımız profesyonel kamera çekim kayıtlarını sandıkta oy kullanma ve sonuçlar belli olana kadar  yayınlamama kararı aldı.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34