banner32

Zeytinburnumuzun Şehidi Kadir Cihan Karagözlü İçin Çok Üzgünüz

Gazetemizin İmtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'in yakın arkadaşları olan Merhum Şehit Kadir Cihan Karagözlü babası Zeki Karagözlü ve ağabeyi Yasin Hakan Karagözlü başta olmak üzere yakınlarına sabır ve bağ sağlığı dileriz.

Zeytinburnumuzun Şehidi Kadir Cihan Karagözlü İçin Çok Üzgünüz
Geçen sene evlenen Kadir Cihan Karagözlü'yü de de Hain Saldırıda şehit verdik 

Bu sabah (7 Haziran 2016) Fatih ilçesi Vezneciler semtinde Çevik Kuvvet Polis aracına yapılan saldırıda hayatını kaybeden 7 Polisten birisi de Zeytinburnu'nun sevilen siması Zeki Karagözlü'nün oğlu Kadir Cihan Karagözlü oldu.



İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Gazetemizin imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner olayı duyar duymaz Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat ile beraber Yenibosna da bulunan Adli Tıp Kurumuna gitti.



Yenibosna'da Bulunan Adli Tıp Kurumuna gittik

Zeytinburnun'da hareket ederek Ali Tıp Kurumuna gittik. Merhum'un babası Zeki Karagözlü,Abağebeyi Yasin Hakan Karagözlü,anesi ve diğer yakınlarını alarak Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi 54 Sokaktaki evine geldik. Daha sonra Zeytinburnu ilçe kaymakamı Ali aşkın Balaban,Beleidye başkanı Murat Aydın,Emin,yet amiri Erdem Torlak ,ilçe müftüsü İsmail Gökçen taziyelerin kabul edildiği sokağa geldi.  
 

Detaylar az sonra 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34