banner32

Zeytinburnulu çocuklardan sanata yeni adımlar

Zeytinburnu Belediyesi’nin yaz tatili boyunca çocuklar için düzenlediği YazınSanat kursları mezuniyet şöleniyle sona erdi.

Zeytinburnulu çocuklardan sanata yeni adımlar

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi sahnesinde birbirinden renkli gösterilerle yaklaşık bin kişiye performanslarını sergileyen çocuklara kurs bitirme belgelerini belediye başkanı Murat Aydın takdim etti.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 



Bu yıl düzenlenen YazınSanat kurslarında gitardan bağlamaya, tiyatrodan resime sanatın birçok alanında eğitim görerek keyifli bir yaz tatili geçiren Zeytinburnulu çocuklar Mezuniyet Şöleni’nde hem yeteneklerini gösterme fırsatı buldular, hem de sahne heyecanlarını yenmeye çalıştılar. 

Enstrüman çalan, şarkılar söyleyen, halk oyunları sahneleyen ve sergiler hazırlayan çocuklar; çevre duyarlılığını ve iletişim sorunlarını anlatan iki farklı tiyatro oyunu da sahnelediler. Salonu dolduran yetişkinlerden büyük alkış alan minik sanatçılar program sonunda kendilerine katılım belgelerini takdim eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’a  YazınSanat kursları için teşekkür ettiler, hatıra fotoğrafları çektirdiler.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34