banner32

Zeytinburnu Yardımlaşma Derneği’nin İftar Yemeği Yapıldı!..

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği,Yönetim kurulu ve dernek üyelerine düzenlediği "İftar " programına Rumeli Türküleri sanatçısı ve televizyoncu Salih Can ve eşi Fatma Can 'da katıldı.

Zeytinburnu Yardımlaşma Derneği’nin İftar Yemeği Yapıldı!..
Zeytinburnu Tanrıverdi Restaurant’ta yapılan ,ve sohbet havasında geçen iftara ,Ünlü Sanatçı ve televizyoncu Salih Can ve eşi Fatma Can , İş adamı Zeki Arnat'ın eşi ve oğlu, Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin KARAGÖZLÜ'nün eşi Özlem Karagözlü,kayın validesi ve kayın pederi Fatma-Tuncay Hızlan,Annesi -Babası Mükerrem-Zeki Karagözlü ile Fatma Kılıç Özden ve eşi Sadıp Özden konuklar arasında yerlerini aldılar.
Zeytinburnu -Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin KARAGÖZLÜ, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmasında “Zeytinburnu'na hizmet için varız.Gece- gündüz demeden, elimizden gelen tüm gayretimizle çalışacağız,Ramazan vesile ile ,sık sık bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi arttıracağız ,katılımlarından dolayı,yönetimimize,üyelerimize ve konuklarımıza çok teşekkür ederiz " dedİ.

Başkan yardımcılarında İsmet Algül'de "Zeytinburnumuzda yardıma muhtaç insanlarımızın ,her türlü ihtiyaçlarını ,temin ederek evlerine teslim ediyoruz,Hayır seven,tüm vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz.Birlikten kuvvet doğar,bizimle birlikte varım diyen herkese kapılarımız açıktır" dedi.

Derneğin kurucusu ve Onursal Başkanı Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat ile Zem İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Arnak'a Dernek Başkanı Yasin Hakan KARAGÖZLÜ ve Genel Sekreter Ali GÜNDÜZ tarafında derneğe katkılarından dolayı plaket verildi,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat ödülünü kendisi alırken,Zeki Arnat'ın ödülünü eşi Aslı Arnak ve oğlu Berk Arnak aldılar.

Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Başkan Yasin KARAGÖZLÜ, Başkan yardımcılarından İsmet Algül,Sabahattin Sönmez ve eşi,Genel Sekreter Ali Gündüz ve eşi ,Sayman Aliye Öztürk ile Münevver Acar,Selma Öztürk ve eşi, Emine Tokaç,Tacettin Aydoğan ve eşi,,Nurşen Örnek,Alaattin Polat,Seladin Ağgül,Kadir Şengül,Ömer Coşar,Nihayet Gölbaşı ve eşinin katıldığı iftar programına katılım büyük oldu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Rumeli Gençleri
Rumeli Gençleri - 10 yıl Önce

Dernek başkanım ve ekbini kutluyorum yapmış olduğunuz çalışmaları yakından takip edip tebrik ederim. Güzel şeyler oluyor kanaatindeyim...

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34