banner32

Zeytinburnu Sinoplular Derneği Bayramlaştı

Başkanlığını Ak Parti Zeytinburnu belediye meclis üyelerinden Mehmet Çakır'ın yaptığı Zeytinburnu Sinoplular derneği Veliefendi Mahallesindeki dernek merkezinde bayramlaşma programı düzenledi. Belediye başkan yardımcısı Gökhan Kasap'ta Sinoplular' ı yalnız bırakmadı.

Zeytinburnu Sinoplular Derneği  Bayramlaştı
Sinopluların Bayramlaşması samimiydi

Dernek Başkanı İş adamı ve Ak Parti Zeytinburnu Belediye Meclis üyesi Mehmet Çakır bayramşam ile alakalı gazetemize şunları söyledi.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi /Özel Haber 

"Bu gün (07.10.2014) Zeytinburnu Sinoplular Dernegi olarak dernek merkezimizde bayramlaşma programı düzenledik. Bayralaşma programımızı Zeytinburnu Belediye başkan yardımcımız yardımcımız sayın Gökan Kasap bey'de katılaraka mutluluğumuza ortak oldu. Bu nazik jestinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.

Bizler bayramın ruhuna uygun olarak bayramlaşmamızı Kur'an'ı kerim okutarak başlatmış oldu. Bayramlaşmamızda bölgemizin geleneksel yemeği olan Keşkek ikramı da yapıldı. Bizi yalnız bırakmayıp keşkekimizi yiyenlere afiyet olsun.

Katılan hemşehrime ve dostlarıma emegi geçen yönetim kurulumuma teşekkür ediyorum Rabbim nice bayramlar nasip etsin" dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34