banner32

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzur Evi Yeni Yıla girdi

Abay Ortaokulu, Zeytinburnu Kızılay Şubesi ve Kumkapı Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri Semiha Şakir Huzur Evinde yeni yıl kutlaması yapıldı.

Zeytinburnu Semiha Şakir Huzur Evi Yeni Yıla girdi
Sevilen simalar yaşlılarımızı mutlu etti

Zeytinburnu Kızılay Şubesinin Semiha Şakir Huzurevinde kalan çınarlarla her yıl yaptığı yeni yıl kutlması bu senede çok rekli geçti. Kızılay yönetim kurulu üyesi ve Abay Ortaokulu müdürü Sevim Akbay'ın yakından ilgilendiği program olukça çok güzeldi.  

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Elif Günay 

Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu, İş adamı ve Kızılay Zeytinburnu şube başkanı Remzi Yılmaz, Kumder Dernek Başkanı Kemal Duranoğlu, Huzurevi başkanı Perihan Akgün, İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu ve Eşi Asuman Durmuşoğlu, Abay Orta Okul Müdiresi Sevim Akbay bir çok tanıdık simanın ve Abay Orta Okul öğrencilerinin olduğu kalabalık bir kutlama yapıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi /Elif Günay

Her yıl bu etkinlik yapılıyor

Huzurevi başkanı Perihan Akgün, "Zeytinburnu Kızılay şubesi her yıl buradaki yaşlılarımız onuruna yeni yıla hoş geldin etkinliği yapıyor. Abay Ortaokulu müdürü ve Kızılay Şube başkanı Sevim Akbay ve arkadaşları bu senede dop dolu bir program yapmışlar kendilerini kutlarım"dedi. 

Öğrencilerimle burda olmaktan çok mutluyum

Abay Ortaokul Müdiresi Sevim Akbay " Öğrencilerimle Huzur evindeyiz. Amacımız onlara destek olmak ve yanlarında olduklarımızı hissettirmek. Bunu öğrencilerimizle birlikte yapıyoruz. Onları çok seviyoruz" dedi.

Kumder Dernek Başkanı Kemal Duranoğlu 
Yeni yılın tüm Ülkemize öncelikle barış getirsin istiyorum. Önce Ülkenin sağlığı sonra kendi sağlığım diye dua ediyorum" diye eledi.

Kendilerine hazırlanılan eğlencede huzur evi sakinleri mikrafonu alarak şarkılar söyledi ve oyun havalarında oyun oynadılar. Ziyaetlerine gelen Gelen konuklarla ilerleyen saatlere kadar eğlendiler.







YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34