banner32

Zeytinburnu muhtarına ağladı

Alçak gönüllü,tevazu sahibi ve hayır hasenat yapması ile tanınan muhtarın cenaze namazına yaklaşık olarak 2.000 kişinin katılması yakınları için tek teselli kaynağı oldu.

Zeytinburnu muhtarına ağladı

Zeytinburnu Telsiz Mahalle muhtarı İmdat Toraman bir süredir akciğer kanseri tedavisi görüyordu. Dün gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden hayırsever muhtar bugün ikindi namazına müteakip uzaktan ve yakından gelen binlerce seveni tarafından Batı Trakya camisinde son yolcuğuna uğurlandı

İstanbul Times Haber Merkezi 

Saadet Partisi İstanbul il başkanı Selman Esmerer, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın,Ak Parti İstanbul il başkan yardımcısı Halis Dalkılıç,Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,CHP ilçe başkanı Metin Doğan, MHP ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan ,Saadet Partisi ilçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu, başta olmak üzere (Katılımcıların davamıwww.zeytinburnutimes.com. ‘da )

Muhtarlıkta sürekli garip gurebaya verilmek üzere erzak bulundurması ile Garip sıkıntı yaşayan mahalle halkının babası konumunda olan İmdat Toraman Zeytinburnu Tüm Giresunlular dernek yönetim kurulu üyeliği başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşta aldığı görevler nedeni ile ciddi bir seven kitlesine sahip olan muhtara imamın hakkınızı helal ediyormusunuz sözünden sonra cami içini ve bahçesini hınca hıç dolduran binlerce cemaatin hem bir ağızdan gür şeklde evet demesi sanki on bin kişinin bunduğu bir tabur askerin esei gibi gür çıktı. Aynı içten ve gür seda merhumu nasıl  bilirdiniz sözü söylenirken hem bir ağızdan iyi bilirdik sözü yine aynı heyecan ve gürlükte idi.

İstanbul Times Gazetesi olarak merhumun çalışmalarını yakından takip ediyorduk.Çevresine ve mahallesine hep yararlı olmanın derdinde idi.

Allah mekanını cennet eylesin 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34