banner32

Zeytinburnu Kaymakamı’da Değişti

Üç sene önce Eyüpsultan Kaymakamı iken Zeytinburnu ilçesine atanan Ali Taşkın Balaban Mülki idare amirleri kararnamesi ile Antalya Vali yardımcısı olarak atandı. Boşalan yerine ise Bursa Gürsu ilçe kaymakamı Mehmet Makas atandı.

Zeytinburnu Kaymakamı’da  Değişti

Bursa Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas’ta Zeytinburnu Kaymakamı olarak atandı

Hain 15 Temmuz hain darbe  kalkışmasından sonra  27 Temmuz 2016’da FETÖ soruşturması nedeni ile açığa alınarak, hakkında soruşturma başlatılan Bursa Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas'ın incelemesi lehine sonuçlandı.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa alınan Gürsu Kaymakamı Mehmet Makas Yapılan incelemelerde bu suç örgütü ile bağlantısı olmadığı tespit edildiği için görevine iade edilmişti.

İçişleri mülkiye müfettişleri ve Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında Makas'ın FETÖ üyesi olmadığı tespit edilmişti.

İşte Yeni Zeytinburnu Mehmet Makas’ın özgeçmişi

1975 yılında Karabük 'ün Safranbolu ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Safranbolu' da tamamladı.Yüksek öğrenimini 1993-1997 yılları arasında Selçuk Üniversitesi İ.İ.B.F. Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Daha sonra yedek subay olarak vatani görevini tamamladı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi bölümünde Yüksek lisansını yaptı.

2000 yılında Kastamonu' da Kaymakam adayı olarak Mülki İdare mesleğine başladı.

Sırasıyla Afyon-Hocalar.Sinop-Saraydüzü Kaymakam vekilliklerinde bulundu.

Daha sonra bilgi ve deneyimini artırmak üzere altı ay süre ile İlgiltere'de Londra Middlesex Üniversitesinde eğitim gördü. Yurda döndüğünde Milli Güvenlik Akademisi kamu diplomasi kursunu aldı.

Kaymakamlık kursunu da başarı ile tamamlayarak çeşitli ilçelerde Kaymakamlık görevini ifa eden Kaymakamımız 03.09.2014 tarih ve 2014 / 1032 sayılı müşterek kararname ile Bursa Gürsu İlçe kaymakamı olarak atanmıştı.  

2018 Mülki idare amirleri kararnamesi ile Zeytinburnu ilçesi kaymakamı olarak atandı.

Evli ve bir kız çocuğu babasıdır .

Kaymakam: İstanbul Times H

aber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34