banner32

Zeytinburnu Esnafına Beyaz Bayrak

Zeytinburnu Belediyesi tarafından “Beyaz Bayrak” almaya uygun bulunan iş yerlerine esnaf ziyareti yapan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, işletme sahiplerini ve çalışanları tebrik ederek bayraklarını teslim etti.

Zeytinburnu Esnafına Beyaz Bayrak
 Zeytinburnu Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan esnaf denetimleri neticesinde insan sağlığına ve tüketici haklarına saygı gösteren, nitelikli ve temiz bulunan iş yerlerine ‘Beyaz Bayrak’ veriliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçede son olarak ‘Beyaz Bayrak’ almaya hak kazanan Saraykale Saç Tava adlı işletmeye tebrik ziyaretinde bulunarak ‘Beyaz Bayrak’ı kendisi teslim etti.

GIDA MÜHENDİSLERİ VE VETERİNERLER DENETLİYOR

Bugüne kadar 53 iş yerine verilen ‘Beyaz Bayrak’ uygulaması, ilçede lokanta, kebap salonu, hamburgerci, pizzacı, pastane, fırın, çay ocağı, büfe, bakkal, şarküteri market gibi gıda ile ilgili iş yerlerini kapsıyor. İşletmeler müracaatı Zeytinburnu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne yaparak başvuruda bulunuyor. Gıda Mühendisi ve Veteriner Hekimlerin yaptığı kapsamlı teknik ve hijyenik denetim sonucunda şartların uygunluğunu sağlayan işletmeye Beyaz Bayrak ve Başarı Belgesi veriliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34