banner32

Zeytinburnu Emniyeti Huzur Toplantısını yaptı

Zeytinburnu ilçe Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal ilçeye atandıktan sonra ilk geniş katılımlı Huzur toplantısını Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yaptı. İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban'ın başkanlık ettiği divan da Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal ve Belediye başkan vekili Gökhan Kasap vardı.

Zeytinburnu Emniyeti Huzur Toplantısını yaptı
Her soruya içten cevaplar verildi

Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban'ın başkanlık ettiği divan'ın diğer üyeleri de ilçe Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal ve Zeytinburnu Belediye Başkan Vekili Gökhan Kasap oldu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi


Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver,Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Kemal Yılmaz,Askerlik Şube başkanı Ali Koluaçık, CHP Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar,Meclis üyesi Ercan Çelik, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcı vekili Remzi Bakaya, Eğitim Bir Sen Zeytinburnu şube bakanı Ahmet Coşkun,ZİYAD başkanı Ayhan Özsoy başta olmak üzere çok sayıda okul müdürü,STK başkanı ve b ir çok vatandaşta sorularını ve sorunlarını direkt olarak ilk ağızdan ilçe mülki idare amirlerine aktarma imkanı buldu.

Mahalle Muhtarlarının Özellikle BEDAŞ ile alakalı şikayetleri için en yakın zamanda BEDAŞ ile temeasa geçileceği ifade edildi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34