banner32

Zeytinburnu Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı

Zeytinburnu Belediye Meclis Toplantısının Aralık Ayı 2.Birleşimi yapıldı. CHP Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar Yap İşlet Devret Modeline karşı olduğunu açıklayarak Batı Trakya Spor Kulübünün yarinde yapılacak Otoparkı Belediye olarak biz,Yada İSPARK yapsın dedi.

Zeytinburnu Belediye Meclis Toplantısı Yapıldı
Beştelsiz Mahallesinde Bulunan Batı Trakya Spor Kulübünün altında 3 Katlı Otopark yapılacak parası olanlar ihaleye girebilir

CHP Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar Beştelsiz Mahallesinde bulunan Batı Trakya Spor Kulübünün altında 3 katlı otopark işinin yap işlet devret modeli ile ihale edilmesine karşı olduğunu ifade ederek ihaleyi alan kişi devretme vakti geldiği zaman bunu yapmıyor. Örnek olarak da Büyük İstanbul Otogarını gösterebilirim dedi. Üsküdar öncelikle Belediyemiz bu otoparkı kendi kaynakları ile yapsın. Bunu yapamayacaksa İBB' nin bir iştraki olan İSPARK yapsın. Buna da sıcak bakılmıyorsa Batı Trakya spor kulübüne bu iş verilmelidir dedi.

Belediye başkan Yardımcısı M.Zafer Alsaç'da biz bugüne kadar 4 tane yap işlet devret modeli yaptık Belediyenin zarar etmediğini söyledi

CHP meclis üyesi ve Grup başkan vekili Hasan Hüseyin Üsküdar'ın konuşamsına cevap veren Zeytinburnu Belediye başkan yardımcısı M.Zafer Alsaç ise Adliye meydanındaki otopark,belediyenin yanındaki otoparkı ve iki tane daha çalışmayı yap işlet devret modeli ile yaptıklarını ifade ederek kasamızda bir kuruş para çıkmadan ilçemize güzel hirmetler yaptık dedi. Alsaç daha önceki ihalelerde olduğu gibi bu ihaleye de parası olan herkes girebilir. Buna Batı Trakya Spor kulübü de dahil dedi.

Düzgün Kaya'nın bütçe eleştirisine de Gökhan Kasap bu sadece bir kaynaktan diğerine aktarım söz konusudur. Burada ne bnaşarı ne de başarısızlıktan bahsedilebilir dedi. Bunun üzerine CHP Meclis üyesi Mimar Esin Hacıalioğlu'da söz alarak siz başta neden doğru bir bütçeleme yapmıyorsunuz diyerek yapılan beceriksizlik oldupuğunu iddia etti.

CHP'de 4 Meclis üyesinin mazeretleri nedeni ile toplantıya katılmadığı görüldü.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Düzgün Kaya
Düzgün Kaya - 8 yıl Önce

AKP li Meclis üyelerinin tamamı göremedim Hüseyin bey

SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34