banner32

Zeytinburnu Askeri Lojmanları İçin Başakşehir’de İnşaat Başlıyor

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde 120 dönüm arazi içinde bulunan Askeri Lojmanların başka bir yere taşınacağı yıllardır konuşuluyor.

Zeytinburnu Askeri Lojmanları İçin Başakşehir’de İnşaat Başlıyor
 Zeytinburnu Belediyesi  ve  TOKİ’nin üzerinde uzun üredir çalışacağı yerin 30 dönümünde TOKİ  konut yapacak diğer  90 dönümde ise…

Askerlerin yeni lojmanları Başakşehir 5.Etap’ta yükseliyor 

Zeytinburnu’na nefes aldıracak arazinin Belediyeye teslimi için Zeytinburnu Belediyesi gerekli edinimlerini yerine getirmişti. Ancak yeni lojman yeri için uzun süren çalışmalar bir süre önce tamamlanmış Başakehir 5.Etap’ta ki alanda karar kılınmıştı. 

Hafriyat çalışmaları başladı 

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın 2017 yılında çalışmasına başlayacakları Millet bahçesi ve içindeki kamu binaları için bir senelik gecikmenin olabileceğini ifade etmişti. 
Bir sene içinde Başakşehir’de Askeri personele yeni lojmanların yapılacağının ve yapılacak taşınma ile Zeytinburnu’ndaki alanın ilçe belediyesine teslime dileceğini biliniyor.

Cami, müze, okul, itfaiye binası ve bir çok sosyal donatı ilçe halkının istifadesine sunulacak 

Millet bahçesi içinde TOKİ’ye teslim edilecek  30 dönüm dışında kalan 90 dönümlük alanda içinde 5 bin kişilik Camii, Müze, İtfaiye binası, okul ve diğer kamu mekanlarının olacağı Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat aydın tarafından ifade edilmişti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34