banner32

Zeytinburnu Ak Parti Şehitleri Unutmadı

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanlığı,15 Temmuz hain darbe teşebbüsünden sonra yoğun bir şekilde demokrasi nönbetlerine devam etmişti. Darbeden 1.5 ay sonra' da ilçe başkanı Bahattin Ünver 2 dana kurban ederek şehitlerin ruhuna hediye edilmek üzere 15 Temmuz Meydanında Kur'an-ı Kerim ve Mevlid-i şerif okuttu.

Zeytinburnu Ak Parti Şehitleri Unutmadı
Program Akşam Namazından sonra başladı
15 Temmuz Meydanında binlerce kişinin katılımı ile başlayan Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif programına Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçe müftüsü İsmail Gökçen,Erikli Baba Cem Evi başkanı başta olmak üzere çok sayıda dernek başkanı katıldı.

İstanbul Times Haber Merkezi  / Mehmet Osmanoğlu 

Ak Parti İlçe Başkanı Gazetemize şunları söyledi
Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için 15 Temmuz’da canlarını vererek şehit olan 242 vatandaşımız başta olmak üzere bugüne kadar ebediyete göçen bütün şehitlerimizin ruhlarına hediye edilmek üzere Kur’an- Kerim Tilaveti ve  Mevlid-i Şerif okuttuk.  Akabinde  de Etli Pilav, ayran ve helva ikramı yaptık. Daha sonra da Müftümüzün kıldırdığı yatsı namazı ile  programımızı tamamladık. Çok güzel ve kalabalık bir katılım vardı. Şehitlerimiz için tertiplediğimiz programa teşrif eden bütün vatandaşlarımıza can-ı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’da ne yapsak yapalım şehitlerimizin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz dedi
Ak Parti Zeytinburnu İlçe başkanlığınca tertiplenen şehitleri anma Mevlid-i şerif programına katılan başkan aydın gazetemize şunları söyledi. “Ak Parti’nin bütün organları 15 Temmuz’dan bu yana şehitlerimiz ve yakınları için bir çok program tertipledi. Cumhurbaşkanımızdan Mahalle başkanımıza kadar  kim üzerine düşen ne varsa yaptı. Zeytinburnu ilçe başkanımız Bahattin Ünver ve ekibinin yaptığı bu anlamlı ve güzel programdan dolayı kendilerini kutlarım. Rabbim ülkemize bir daha 15 Temmuz gibi kara bir  gün göstermesin temennisinde bulunan başkan Aydın başka programı nedeni ile erken ayrıldı”

Kimler Katılmıştı ?
Ev sahibi Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver,yardımcıları Ahmet Kaya, Bilal Akgül, Mustafa Yalçınkaya, Hasan Memiş, Akın Aydın, Allaatin Çam, Ak Parti İl Koordinatörü Murat Atım, Belediye başkanı Murat Aydın, yardımcıları Feruz Kutsal, Av.Saffet Öz ,Meclis üyesi Yunus Gülmek ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt , HÜDAPAR Zeytinburnu ilçe başkanı , Kazak Türkleri Vakfı başkanı ,İstanbul Kırtasiyeciler odası başkanı Yavuz Tekçe, eski ilçe başkan yardımcısı Ali Kulil, eski ilçe yönetim kurulu üyesi Sinan Şimşek, Zeki Sarban, Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek Başkanı Suat Sarıkaya, Afyonkarahisar dernek başkanı Adem Honca, Kas-Der Zeytinburnu Şube başkanı Ayhan Akduman, ROMDER başkanı Muhterem Gül, Elazığ İş adamları dernek Başkanı Nezir Güler, Abay Ortaokulu eski müdürü Sevim Akbay, Zeytinburnu Sporlular Dernek Başkanı Erdoğan Güner,SİNOP Dernekler Federasyonu Başkanı Engin Kırmızıgül, Bitlis Muş Sason Dernek başkanı Abdülhamit Aksu , Diyabetliler Dernek başkanı Nurşen Örnek başta olmak üzere çok sayıda  davetli  programa katılarak şehitlere dua etti.
Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34