banner32

ZEYGEM’den Gençlere Büyük Destek

Gençlerin topluma kazandırılması, kötü alışkanlıklardan korunması ve yeteneklerini keşfetmesi amacıyla ücretsiz kültür sanat kursları açan Zeytinburnu Gençlik Merkezi (ZEYGEM), tüm gençleri atölyelere davet ediyor.

ZEYGEM’den Gençlere Büyük Destek
 Zeytinburnu’nda, ilçedeki gençlerin tamamen ücretiz yararlanabileceği kültür sanat atölyeleri hizmete açıldı. Başvuruların alınmaya başladığı atölyelerde; Gösteri Sanatları Akademisi, Sahne Sanatları Atölyesi, Yönetmenlik ve Sinema Atölyesi, Dublaj Atölyesi, Robot Atölyesi, Grafik Tasarım, Çizgi Film Animasyon, Sosyal Medya Atölyesi, Edebiyat Okumaları Atölyesi, Çömlek Atölyesi, Gençlerle Düşünce Atölyesi, Geometrik Desenler Atölyesi ve Konservatuvara Hazırlık kursları bulunuyor.

MEHMET USTA YÖNETİMİNDE OYUNCULUK EĞİTİMİ

Kayıtların hızla dolmaya başladığı atölyelerde Gösteri Sanatları Akademisi, geleceğin sanatçılarını yetiştirmek için son hazırlıklarını tamamlamış durumda. Ekmek Teknesi, Leyla ile Mecnun gibi dizilerden hatırlayacağımız sevilen tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Mehmet Usta’nın yönetiminde eğitim alacak olan gençler; tiyatro, oyunculuk, senaryo, kurgu, film, kısa film, sinema, sanat yönetmenliği, metin yazarlığı, diksiyon, kamera, ses, ışık, dramaturji ve beden dili kullanımı gibi birçok sahne ve gösteri sanatları akademisi üzerine eğitim alacak.

İlgi alanlarına yönelik dilediği kurslardan ücretsiz yararlanabilecek gençler, atölyelerde bir yıl boyunca eğitim alarak hem yeteneklerini geliştirecek hem de sanatla iç içe bir yıl geçirecek.

ROBOT ATÖLYELERİNE YOĞUN İLGİ

Kültür sanat atölyeleri dışında çağın gereksinimlerine ayak uyduran robot atölyelerini de faaliyete geçiren ZEYGEM, bilişim kurslarında gençlere kendi robotlarını yapma fırsatını tanıyacak. Alacakları eğitimle mühendislik mesleğini de yakından tanıma fırsatını elde edecek gençler, yılsonuna kadar temelden robot yapımını öğrenecek.

16 Ekim tarihine kadar başvuru yapılabilecek Zeytinburnu Gençlik Merkezi kurslarına kayıt yaptırmak isteyen 13-25 yaş arası gençlerin, (0)212-413-11-11/3616 numarasını arayarak kayıt hakkında bilgi almaları yeterli.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34