banner32

ZEYDES'ten ilçe Protokolüne yemek

Zeytinburnu Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı iş adamı Nevzat Uluocak Avrasya Hospital'in ev sahipliğinde Kaymakam Ali Taşkın Balaban ve Emniyet Müdürü Erdem Torlak'ın göreve başlamaları nedeni ile onurlarına bir yemek programı organize etti.

ZEYDES'ten ilçe Protokolüne yemek
Zeytinburnu Hizmetlerini Destekleme Dernek Başkanı Nevzat Uluocak herkese teker teker teşekkür etti 

ZEYDES başkanı iş adamı Nevzat Uluocakyaptığı açılış konuşmasında şunları söyledi "Sayın Ufuk  seçilmişin Manisa Vali Yardımcısı olarak atanmasından sonra ilçemize kaymakam olarak atanan Ali Taşkın Balaban onuruna bir yemek vermeyi daha önce düşünmüştük,ancak sayın kaymamakmızın programı çok yoğun olduğu için bugün bir araya gelmek nasip oldu. 

İstanbul Times Haber Merkezi

Bu arada kısa bir süre önce ilçemize atanan yeni emniyet müdürümüz Erdem Torlak'a da aramızda kendisine de ilçemize hoş geldiniz diyorum. Bugün burada ilçe protokolü,ZEYDES yönetimi,Kızlay Zeytinburnu şube başkanı ve bazı kurumlarımızın müdürleri de aramızda. Basın mensuplarımız aramızda bizleri kırmayıp gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Ne zaman talep etmişsek yüreklerini ve mekanlarını bize açan Avrasya Hospital Kurucusu Opr.Dr. Hüseyin Urlu ve genel koordinatör İbrahim Urlu'ya ve emekleri geçen herkese teşekkür ederim." dedi

Opr.Dr Hüseyin Urlu 100 kişiden 425 kişiye ulaştık dedi
 
Daha sonra Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu'da kısa bir selamla konuması yaparak şunları söyledi "Bundan 15 yıl önce Zeytinburnu İş adamları  Dernek başkanı olan Remzi Yılmaz'ın gayret ve teşvikleri ile o zamanın Cumhurbaşkanı olan Süleyman Demirel'in teşrifleri ile 8.000 m2 olan hastanemizi 20 doktor ve 80 çalışan ile açmıştık. Bugün ek binamız ile 17 bin m2 lik hastanemizde 50 doktor ve 375 personel ile hizmet veriyoruz. O günden bu yana  sürekli hem fiziki olarak hem de araç gereç olarak çok geliştik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Kaymakamımız sayın Ali Taşkın Balaban'ın huzurlarında hepinize hoşgeldiniz şeref verdiniz diyorum." dedi. 

Kaymakam Balaban neşeliydi

Z
eytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban da kısa bir selamlama konuşması yaptı "Balaban Zeytinburnu sosyetesi bugün burada diyerek konuşmasına esprili bir giriş yaptı. ZEYDES'in onuruna verdiği yemekten dolayı başkan Nevzat Uluocak'a ve mekanlarını açan Urlu ailesine teşekkür eden kaymakam Balaban buradaki dostlar ile tanışmış olmaktan dolayı da mutlu olduğunu ifade etti.

Yemekli toplantı katılımcıların kendilerini tanıtmaları ile son buldu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34