banner32

ZEYDEF, yeni yerinde

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu yeni yerine muhteşem bir açılış ile "merhaba" dedi...

ZEYDEF, yeni yerinde
 Zeytinburnu'nda bulunan hemşehri derneklerini bir çatı altında toplamak gayesi ile Zeytinburnu Samsunlular Derneği Başkanı Yıldıray Baş tarafından kurulan Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF), yeni yerine ilçe protokolünün kestiği açılış kurdelası ile geçti.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu, yeni yerinde MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, Belediye Başkanı Murat Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Tapkan, AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP İlçe Başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan, Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Kasap, Mimar Süleyman Uluocak, Mustafa Fazlıoğlu, İş adamı Ahmet Çelik, A.Faik Biçer, Abdülhakim Kaya başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetlinin katılımı ile Adliye karşında bulunan Altun handa ki yeni yerinde hizmete açıldı.

ZEYDEF Başkanı Yaşar Güner açılışta yaptığı konuşmada, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Daha sonra Belediye Başkanı  Murat Aydın, Kaymakam Mustafa Dündar ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan’ın kısa konuşmalarından sonra ZEYDEF’in açılış kurdelası birlikte kesildi.

İstanbul Times Ailesi olarak, "ZEYDEF’in yeni yeri hayırlı ve uğurlu olsun" diyoruz.

  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34