banner32

ZEYÇED Başkanı GÜNDÜZ,Kız Kardeşinin Torununun Sünnet Düğününde!..

(ZEYÇED ) Zeytinburnu-Çevre ,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali GÜNDÜZ, kız kardeşi Selime AKGÜL’ün torunun köyde gerçekleşen sünnet düğününe katıldı. Düğüne CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve çok sayıda davetli iştirak etti.

ZEYÇED Başkanı GÜNDÜZ,Kız Kardeşinin Torununun Sünnet Düğününde!..
TC  “Çevre Beratı ” sahibi,Zeytinburnu-Çevre,Kültür ve Turizm Derneği  (ZEYÇED) Başkanı,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü  ( İSÖS ) Başkan Vekili Ali Gündüz ‘ün kız kardeşi Selime AKGÜL’ün torunu   Ahmet Emir  (8)  muhteşem bir düğünle erkekliğe  ilk adımı attı.

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi KAYAN ‘ın da katıldığı ,Kırklareli ili Lüleburgaz ilçesi Yenibedir köyünde yapılan  düğüne,Kırklareli –Edirne- Tekirdağ – İstanbul  ve   ilçelerinden   çok sayıda davetlinin ve köy halkının tamamının katıldığı düğün bir gün ,bir gece sürdü.
Sabah saatlerinde evlerinin önünde halaylarla ,  davullu zurnalı başlayan ve akşam  üzeri de düğün saatine kadar  köyden ilçeye  uzun araç konvoyu ile  şehir turu atıldı.

GÜNDÜZ’ün  kardeşi Selime AKGÜL  ve eşi  Ali AKGÜL  ve büyükoğulları Cemil AKGÜL ve eşi Nuray ATAY  AKGÜL   ile, sünnet olan  Ahmet Emir  AKGÜL ‘ün babası Cem  AKGÜL ile  annesi  Döne  ÇIKRIKÇI AKGÜL  , misafirleri köy evinin avlusunda  karşılayıp, örnek bir  ev sahipliği yaptılar.
Sünnet merasimi için, köy evinin bahçesine sandalyeler giydirilmiş,misafirlere yemek ikramı  için özel bölümler yapılmış. Havai fişek gösterisi ,Ahmet Emir’in  ile ilgili  sinevizyon gösterisi ve çocuklar için palyaço  ve pamuk şekerler  bile düşünülmüş.

Gecede,   orkestra ile devam eden sünnet düğünü şarkılar- türküler ve oyunlar eşliğinde geç  saatlere kadar sürdü.

Düğün sonrası Ahmet Emir’in Büyük Baba annesi Huriye AKGÜL, (80 ) düğün hediyesi olarak  babası ,annesi ve küçük kardeşini Çeşme-Alaçatı’ya her şey dahil  bir haftalığına  tatile gönderdi.
    

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34