banner32

Zeyçed başkanı ali gündüz “ basın mensuplarının ,çalışmalarında daha güvenceli ve daha özgür olmaları gerekir ”

Zeyçed başkanı ali gündüz “ basın mensuplarının ,çalışmalarında daha güvenceli ve daha özgür olmaları gerekir ” dedi.

 Zeyçed başkanı ali gündüz “ basın mensuplarının ,çalışmalarında daha güvenceli ve daha özgür olmaları gerekir ”
 ( ZEYÇED )  Zeytinburnu- Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nde,yayınladığı kutlama mesajında, “Basın olmasaydı , haberlerden ,haberimiz olabilir miydi? Basın mensuplarının çalışmalarında güvenceli ve daha özgür olmaları gerekir”dedi..

Zeytinburnu- Çevre,Kültür ve Turizm Derneği (ZEYÇED ) Başkanı Ali Gündüz,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nde, kendi bölgelerinde görev yapan yerel basın, ulusal basın temsilcileri ile tüm yurttaki basın mensuplarının,10 0cak ,Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutlarım “dedi. ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı,İstanbul Özürlüler Spor Kulübü (İSÖS)  Başkan Vekili,Zeytinburnu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Sekreteri Ali GÜNDÜZ, gazetecilerin,yalnızca,1961’den beri kutlanmakta olan, 10 0cak ,Çalışan Gazeteciler Günü kutlamalarında değil,  her zaman çalışan gazetecilerin yanında olmamız gerektiğini ifade etti.

Gündüz,Atatürk’ün basın çalışanları için “Basın,başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir “ Sözünün ne kadar önemli olduğunu, basın mensuplarının çalışmalarında güvenceli ve daha özgür olmaları gerekir dedi.Basın olmasaydı , haberlerden ,haberimiz olabilir miydi? diyen, ZEYÇED Başkanı Ali Gündüz, “Basınımızdaki arkadaşlarımızın,kardeşlerimizin,kutsal bir görevi yerine getiren ve görevleri uğruna canlarını ortaya atan,  tüm gazetecilerimizin "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, şehit olan ve vefat eden basın mensuplarına Allahtan rahmet,çalışan gazetecilere de,sağlıklı,huzurlu ve başarılı günler dilerim" dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34