banner32

ZEYBİS Bisiklet Turu Hediye Dağıtıyor

Bisikletle ulaşıma dikkat çekmek için başlatılan ZEYBİS Bisiklet Turu’nda çekilişle hediye yağıyor.

ZEYBİS Bisiklet Turu Hediye Dağıtıyor
Zeytinburnu Belediyesi’nin trafik, çevre ve sağlık için başlattığı bisikletli yaşam hareketi giderek büyüyor. Zeytinburnu’nda yapılan araştırmalara göre vatandaşların yüzde 80’lere kadar destek verdiği bisiklet hareketi ZEYBİS artık hediye dağıtıyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Geçtiğimiz hafta ilk kez gerçekleştirilen Zeytinburnu Bisiklet Turu artık düzenli olarak yapılacak ve her turun sonunda çekilişle hediye dağıtılacak. Çekilişe katılmak içinse bisiklet turuna katılmak ve tur boyunca sürpriz olarak dağıtılacak renkli kuponları toplamak şart.

1
4 Temmuz Cumartesi akşamı saat 19.30’da başlayacak ikinci ZEYBİS Bisiklet Turu’nun sonunda bir adet 24 vitesli bisiklet, üç adet bisiklet koruma seti ve beş adet bisiklet için cep telefonu sabitleyici hediye edilecek. Belediye Hizmet binası önünden başlayacak tur, yine belediye hizmet binası önünde bitecek ve çekiliş de tur biter bitmez gerçekleştirilecek.

Bisikletin bir ulaşım aracı olarak kullanılmasını uygulamayla gösteren ve artık mümkün olduğunca makam aracı yerine ilçe içinde bisikletle seyahat eden Başkan Murat Aydın’ın da katıldığı turun sonunda Belediye Hizmet Binası’nda çeşitli ikramlar da yapılacak.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34