banner32

Yusuf Çakır erkekliğe ilk adımı attı

Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi, Zeytinburnu Sinoplular Dernek başkanı iş adamı Mehmet Çakır ve eşi Esma Çakır oğulları Yusuf'un erkekliğe ilk adımını attığı sünnet merasiminde dostlarını Mutlu 5 düğün salonunda ağırladılar.

Yusuf Çakır erkekliğe ilk adımı attı
 Yusuf'un anne ve babası kendilerini bıralmayan herkese teşekkür etti

Yaptığı sosyal faaliyetleri ile Zeytinburnu'nda tanınıp bilinen Mehmet Çakır oğlu Yusuf'u sünnmet ederek erkekliğe ilk adımı atmasına vesile oldu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber

Sinop yöresine ait köçeklerin oyun ve davuş gösterisi ile salona giren Yusuf'un mutluğunu gözlerinden okunuyordu.

Babası Mahmet Çakır ise gazetemize şunları söyledi;"Allah her anne ve babay çocuğunun sünnetini,asekerlğini ve düğünü gibi önemli günlerini görmeyi nasip etsin. Evaldımın büyümesi sırasında siyaset ve dernekçilik faaliyerlerinden dolayı kendilerine yeterli zamanı ayırmadığımı biliyorum. Eşim benim yokluğumu evlatlarıma yansıtmadı.Kendisine çok teşekkür ederim.İnşallah rabbim evaldımın askerlğini ve evliliğini görmeyi nasip eder. Bugün bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza ve İstanbul Times Yayın grubu olarak sizlere de çok teşekkür ederim" dedi.

Yusuf'un annesi Esma Çakır ise şunları söyledi " Bir anne için evladının sünnet merasimini görmek çok önemli bir duygu. Bugün eşim ve ben burada çok mutlu ve guruluyuz. İnşallah rabbim evladımızın bütün önmeli günlerinizi görmeyi bize nasip eder" dedi. 

Yusuf'un kirvesi Faik Demircan'da duygu ve düşncelerini şu şekilde paylaştı" Yusuf'un babası Mehmet Çakır hem hemşehrim, Hem Sinoğlular Derneğinde halef selefiz hem de bir çok STK da birkikte çalıştığımız  sevdiğim bir can dostumdur.  Beni de biricik evlatları Yusuf için kirvelliğe layık görmeleri beni ayrıca mutlu etti. Kendisine ve Eşi Esma hanım'a çok teşekkür ederim" dedi.

Dayısı ve aynı zamanda diğer kirvesi Ali Rıza Özdemir'de bir çok yeğeni olduğunu ama Yusuf'un yanında büyüdüğünü ifade ederek onun benim yanımda yeri farklşı dedi. İnşallah askerlğini ve damatlığını da hep bareber görürüz dedi.

Yusuf'un babası Mehmet Çakır'ın amcaoğulları Hasan Çakır ve Naim Çakır'da Yusuf'un sünnetinde bulunduklarından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek allah sağlık sıhat için de hayırlı bir evlat olarak büyümeyi ansip etsin dediler.

Dededi Haydar Çakır ve Babaanesi Hava Çakır'da mutluluktan dolayı konuşmakta bile zorlandılar dedesi torunum Yusuf'un   bu mutlu gününü gördüm. Allah her dedeye torunlarının mutluluğunu göstersin dedi.

Babanne Hava Çakır ise ailece çok mutlu olduklarını ifade ederek Yusuf'un dinini diyaneti bilerek büyümesi için dua ettiğini söyledi.

Kimler Yusuf'u mutlu gününde yalnın bırakmadı ? 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın,Yardımcısı Feruz Kutsal,Gökhan Kasap,meclis üyeleri, Yunus Gülmek,Fevzi Altuğ,Adem Uluocak,Fikret Tuncer,Ak Parti  Zeytinburnu ilçe başkan yardımcısı Mustafa Yalçınkaya,Beytullah Bıyık
 ,Gazeteci yazar Hüseyin ÇETİNER başta olmak üzere çok sayıda seçkin davetli dostları Mehmet Çakır'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Haberin videosunu www.istanbultimes.tv de 28.04.2015 de izleyebilirsiniz


Kaynak:İstanbnul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34