banner32

YOUTUBE'DA #TREND VİDEOLARDA 1NUMARA 'DAYIZ

Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner 6 Şubat 2008 tarihinde yayın hayatına başlayan İstanbul Times Yayın Grubu bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı yaptığı sokak röportajları ile günlerdir YOUTUBE’da TREND VİDOLARI sıralamasında 1.sırayı kimseye kaptırmıyor.

YOUTUBE'DA  #TREND VİDEOLARDA 1NUMARA 'DAYIZ
İşte başarılı ve özgür yayınlarından dolayı konuştuğumuz Yayın Grubumuzun imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner Şunları söyledi

Ulusal televizyon kanalları artık halkın olmak yerine belli siyasi partilerin veya grupların yayınları olmaya başladı. Eskiden yapılan açık oturumlarda katılımcıların yarısı ayrı düşüncelerde olurdu.

Oysa bugünlerde moderatör de dahil bir çok ulusal televizyon kanalı papağan gibi hepsi birden belli bir grubun bülteni gibi hareket ettiği için halk artık bunları izlemek yerine bizim gibi hiçbir parti veya gruba yönelik yayın yapmayan sadece halkın özgür ve tarafsız düşünecelerini yayınlayan YOUTUBE kanallarına ilgi duymaya başladı.

Bir günde milyonlarca izlenen sokak röportajlarımız var

Öyle videolarımız var ki bir günde 2 milyon izlenerek YOUTUBE Trend videolar listesinde günlerce 1.sırayı kimseye vermeyen çalışmalarımız var.

Kimse artık halkı alternatifsiz sanmasın.Bizim bir çok sokak  röportajımız en çok izlenen televizyon kanallarını geride bırakacak hitlere sahip.

Hele genç kuşak ise sadece kendisine hitap eden  YOUTUBE kanalarına abone olarak gelişmeleri oradan takip ediyor.

Biz Bugün 150 Bin abone ve milyonlarca izleyene sahibiz. Kimse artık bizim gibi kanalları hesaba katmadan siyaset yapamaz şeklinde konuştu.

ÇETİNER: Bütün Türkiye’de günlerce Trend Videolar listesinde 1 numara olmak kolay değil

Hüseyin Çetiner sözlerine şu şekilde devam etti “ Bu başarı bizim değil  130 bin abonemizin ve milyonlarca takipçimizindir.  Burada bize abone olan, izleyen izleten herkese kendim ve şirketim adına teşekkür ederim.

Bize bu başarıyı seçmenin özgür iradesini Hakaret ve küfür içermeyen düşünce ve görüşlerine kanalımızde yer vermeyi bir sorumluluk olarak gördük.

İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı artık bizim değil halkımızın özgürce kendisini ifade ettiği bir kanal olmuştur.

Halkımız artık A HABER veya HALK TV ye mahkum değil. Biz her görüşe samimi ve içten bir şekilde yer vermeyi görev bildik ve bileceğiz.

GünlerceTREND videolarda olmak samimiyetimizden ve tarafsızlığımızdan bir şey götürmeycektir.

Çok izlenmek ve Türkiye genelinde YOUTUBE kanalındaki en çok izlenen videoları çekip yayınlamak omuzlarımıza ağır bir yük daha yükledi diyen Çetiner tarafsızlığımız devam edecek dedi.

Politik Sokak Röportajları için emek harcayan İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı tarafından çekilen ve yayınlanan bir çok videomuz uzun sürelerden beri ilk 10'un içine çok sayıda videomuz girdi.

Ancak ilk kez 1.sırada yer alması ile çok sayıda kurum ve kişi tarafından takdir edildi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34