banner32

Yöresel Günlerde elveda Rumeli rüzgarı esti

Zeytinburnu Belediyesinin on yıldır yaptığı yöresel günlerde bugün sıra Rumeli derneğinde idi.

Yöresel Günlerde elveda Rumeli rüzgarı esti
Zeytinburnu Kaymakamı Ufuk Seçilmiş,Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın,ilçe Emniyet müdürü Mehmet Yaşar Tapkan,Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver, MHP ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan,SP ilçe başkanı Kemal Hayırlıoğlu başta olmak üzere çok sayıda meclis üyesi ve seçkin davetlinin katıldığı gecede belediye başkanı da kısa bir selamlama konuşma yaptı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Rumeli’li olan CHP İl genel meclis üyesi ve Ak parti meclis üyesi Engin Şen’in geçtiği SMS ler ile Rumeli gecesine gelen bir çok kişi eğer Yaşar Dindar ve Engin Şen’den kendilerine mesaj gitmese idi bu geceden haberdar olmadıklarını ifade ederek kendilerine teşekkür ettiler. 

Rumeli derneği gecesine gelen konuklar Rumeli Türküleri ile gönüllerince eğlendiler. İstanbul Times Tv den Elif Günay’ın yaptığı çekimde Rumeli’li olan CHP il genel meclis üyesi Yaşar Dindar,Musa Yurt,MHP Zeytinburnu ilçe başkanı Av.Fethi Ahmet Alpaslan,CHP Belediye başkan aday adayı iktisatçı İş adamı Salih Zeki Durmuşoğlu başta olmak üzere bir çok kişi görüşlerini bildirdi. Görüntüleri www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz.

Kaynak : İstanbul Times Haber AJansı (İTHA)    

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34