banner32

Yılın En Başarılı Digital Medya Plaketi İstanbul Times’ın oldu

Politik sokak röportajlarının ilk ve başarılı kanalı İstanbul Times Tv Özel YouTube kanalı Türkiye Ödülleri kapsamında yılın en başarılı digital medya plaketine layık görüldü.

Yılın En Başarılı Digital Medya Plaketi İstanbul Times’ın oldu
Pendik Green Park Otel Convention Center' da yapılan ödül töreninin sınuculuğunu  Çiğdem Tunç ve Murat Pasasayar yaptı.

Ata Çağlayan‘ın organize ettiği Yılın enlerinde, Siyaset, Tıp, İş alemi,Sanat Müzik, ve medya alanında bir çok önemli kişinin başarıları plaket ile tescillenmiş oldu.

İstanbul Times Haber Ajansı / Özel Haber

En iyiler plaket ile ödüllendirildi

Türkiye ödüllerini takdim eden Ajans’ın sahibi Ata Çağlayan şunları söyledi “ Uzun süredir alanında uzman bir juri ile üstünde çalıştığmız Türkiye ödülleri için bugün Pendik Green Park Otel Convetion Center’da bir araya geldik. Burada hayatın her alanında başarıyı yakalamış doslarımız var.  Bizi yalnız bırakmayıp aramıza katıldıkları için hepsine teşekkür ederim” dedi.

Yılın en başarılı digital medya plaketi İstanbul Times Tv nin

Kanalın imtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner ve profesyonel ekibinin uzun süredir başarısı için çaba harcadığı İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalı için şunları söyledi ”Politik sokak röportajlarının mucidi ve ilk başlatan kişisi olmaktan dolayı çok mutluyum.

Bizim başarımızı göeren bir çok kişi bizi örnek alarak bu alanda emek vermeye başladı.

Taklit edilmek güzel ama bizi takit edenlerin de bizim hakkımızı teslim etmelerini dilerim.

Ata Çağlayan ve ekibi de bizim azmimizi ve başarımızı görüp bunu plaket ile tescilledikleri için kendilerine teşekkür ederim. Tabi bugün yüzbinlerce abonesi ve milyonlarca takipçisi olan İstanbul Times Tv Özel You Tube Kanalı bu başarıyı yakalamışan elbette halen çalışan ve yollarını ayıran ekip arkadaşlarımın başarıları inkar edilemez.Burada teker teker kanalımıza katkı yapanları sayıp vakit almak istemem. Toplu olarak  az veya çok olduğuna  bakmaksızın emeği geçen herkes adına  plakati aldım  hayırlı olsun” şeklinde konuştu.  

Kanalın genç,güzel ve başarılı muhabiri Çağla Pekgüleç’te plaket törenine katıldı

Öncelikle bize özgür bir çalışma ortamı sunan yayın grubumuzun imtiyaz sahibi sarı basın kartı sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e teşekkür ederim.

Daha sonra kimi zaman eksi 3 derece , kimi zaman 45 derece sıcakta İstanbul ve Ankara  sokaklarında halkın nabzını ekranlarımıza aktarmak için verdiğimiz emeğimizin Ata Çağlayan Ajasan tarafından takdir edilip yılın digital medya plaketine layık görülmek bri nebzede olsa bizi çok mutlu etmiştir.

Bugüne kadar beraber emek verdğimiz ama şu an başka mecralarda  çalışan  ve halen beraber yayın grubumuz için emek verdiğimiz arkadaşlarımıza buradan teşekkür etmek isterim. Bu başarı bir ekip işidir.

Her ne kadar bu plaketi sayın Hüseyin Çetiner ile beraber almaya gelmiş olsak da bu plaketi bütün arkadaşlarımız adına alıyoruz dedi.

İşte plaket alan kanalımızın linki

https://www.youtube.com/channel/UCznTWeEx990YwHOICGWF-Kw/videos

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34