banner32

Yeşiltepe'de Fesleğenlendi

Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın ve ekibi bugünde Yeşiltepe Mahallesinde on binlerce Fesleğen dağıtarak vatandaş ile sohbet ett

Yeşiltepe'de Fesleğenlendi
Yıllardır Baharın gelişi ile birlikte başlayan Fesleğen dağtımı bu senede aksamadan devam ediyor. Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın, yardımcıları,birim müdürleri ve  Ak Parti Zeytinburnu ileç başkanı Bahattin Ünver ve yönetiminin destek verdiği Fesleğen dağıtımı ilginç görüntülere sahne oldu. Müzik sesi duyan isnanların aynı anda sepet göndermeleri ilginç bir şekilde görüntü oluşturuyor. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 


Murat Aydın Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi "Halkımız artık bahar geldği zaman Fesleğenler nerede kaldı diyerek birbirine soruyor.Her sene baharın gelişi ile bütün mahallerimize yüzbinlerce Fesleğen dağıtıyoruz. Bu sene genel seçim öncesine denk geldği için bu dağıtımlarımıza bir çok milletvekilimiz ve Milletvekili adaylarımızda bize destek veriyor. Bu mahalledeki dağıtımımıza Ak Parti İstanbul 2.Bölge milletvekili adayı Dr.Reşide Yüksel 'de aramızda kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34