banner32

Yeniden Refah Partisinden 10 Binlerce Kişiye Aşure İkramı

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe başkanlığı Muharrem ayı nedeni ile pandemi kurallarına uygun hareket ederek 58 Bulvar Caddesi Trafiğe Kapalı alanda 10 binlerce kişiye hijyenik bir şekilde el değmeden paketlediği aşureleri ana kademe ve kadın kolları statlarında Merhum Erbakan’ın çalışma arkadaşı ve parti YİK üyesi Abdullah Düzenli Hocanın yaptığı duadan sonra ikram etti.

İLÇE BAŞKANI ONUR DOLAR GAZETECİ YAZAR HÜSEYİN ÇETİNER’E ŞUNLARI SÖYLEDİ :

Merhum Erbakan hocamız sürekli tanklarınız,toplarınız,olacağına imanlı bir gençliğiniz olsun bunlar herşey ile baş ederler sözü 15 Temmuz 2016 yılında yapılan darbe teşebbüsü insan faktörünün ne kadar önemli olduğunu dünya’ya gösterdi.

İstanbul Sözleşmesi ile geleğeimiz karartılmak isteniyor.Biz parti olarak ilk kurulduğumuz günden beri bu sözleşmenin bir ifsad belgesi olduğunu  ifade ederek karşı olduk.

Çok şükür belli bir mesafe de kat ettik.Düşünsenize kısa süreli evli kalan bir kişinin boşanması halinde eşinden ömür boyu nafaka alması adil değil.


Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Hakeza iki eş arasında  çıkan tartışmada ki bu genelde koca oluyor evden uzaklaştırılması gidecek hiçbir yeri olan eşin psikolojisini bozuyor. Biz adına her ne kadar İstanbul sözleşmesi  dense de bunun sadece ismi bizden içerdiği maddelerin bizimle alakası yok.

Bu sözleşme toplumumuza uygun değil diyerek bilimsel gerekçeler ile ne kadar tehlikeli olduğunu hükmetin gündemine getirdik. Biz kimse zulme uğramadan her canlı Allah’ın kendisine tanıdığı vadenin sonun kadar yaşama hakkına sahiptir diyoruz.

Güya İstanbul Sözleşmesi Kadın Cineyetlerini yok edecekti. Ancak görünen o ki bu sözleşme toplumumuzun arasına nifak soktu. Bu sözleşme imzalandıktan   sonra kadın cinayetleri  azalacağı yerde daha da vahşi cinayetler işlendi.

Demek ki kökü dışarıda olan yapıların hazırlayıp halkımzıa dayattığı sözleşmeler,kanunlar ve  yasalar derdimize çare olmuyor diyen Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı Onur Dolar biz hak hukuk ve adalet  çerçevesinde kendi sorun ve sıkıntlarımızı yine kendimiz çözeceğiz dedi.

ONUR DOLAR: İKTİDAR İYİ DEĞİL AMA BİZE UMUT VEREN PARTİ YOK DİYENLERE ARTIK YENİDEN REFAH VAR DİYORUZ

Gazetemize gerek genel merkezleri gerekse de  İstanbul İl  başkanlıkları ve Zeytinburnu ilçe başkanlıkları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgler veren ilçe başkanı Onur Dolar genel Başkanları Dr. Muhammad Ali Fatih Erbakan’ın ekonomi paketleri ile alakalı yazdığı kitaptan bahsederek bu kitabın 2.cildi de gelecek diyerek ülkemizde yaşanan sorun ve sıkıntıların çare ve çözümleri Yeniden Refah partisinde diyerek açıklamalarda bulundu.

YENİDEN REFAH PARTİSİ YÜKSEK İSTİŞARE KURULU ÜYESİ ADULLAh DÜZENLİ HOCANIN UZUN DUASINDAN SONRA AMİN DİYEN VATANDAŞLAR  AŞURELERİNİ AFİYETLE YEDİLER…

Dua edilirken cadde ve sokaklarda geçen herkesin ellerini açıp yapılan duaya amin demesi görülmeye değerdi.

Yeniden Refah Partisi Zeytinburnu İlçe  Başkanı Onur Dolar ‘ın yaptığı  konuşma: ZeytinKöy Tv Youtube ve KanalİstaMbul Youtube Kanalı ile www.istanbultimes.com.tr de yani bu haberin altında ki videoyu tıkladığınız zaman videoyu izleyebilirsiniz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34