banner32

Yasin Karagözlü’nün kızına Doğum Günü Partisi!...

Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Yasin Hakan Karagözlü’nün , kızı Zeynep Lara’nın 1 yaşına girmesi doğum günü partisi ile kutlandı!...

Yasin Karagözlü’nün kızına Doğum Günü Partisi!...
Zeytinburnusporlular Derneği Başkanı Yasin Hakan Karagözlü , kızı Zeynep Lara’nın 1 yaşına girmesini , Zeytinburnu’nun ünlü mekanlarından Manastır Cafe’de,düzenlenen
doğum günü

Partisinde kalabalık bir davetli grubuyla birlikte kutladı.

Zeytinburnu’nun tanınmış ailelerinden biri olan Karagözlü ailesinin Yasin - Özlem Karagözlü çiftinin ilk çocukları Zeynep Lara Bebeğin 1 yaşına girmesi nedeniyle. baba Yasin Karagözlü biricik kızı için mükemmel bir doğum günü partisi hazırladı.
Herkes için teşekkür yazılı olan masa üstlükleri yanı sıra dev iki poster hazırlanmış,pet su şişelerinin üzerlerine bile Zeynep Lara isimleri etiketlenmiş,çeşitli süslemeler de salondaki yerlerini almışlardı.

Manastır Cafe’de düzenlenen kahvaltılı doğum günü partisine,baba Yasin ve anne Özlem’in yanı sıra , Yasin’in babası Zeki Karagözlü ve annesi Mükerrem Karagözlü, kayınpederi Tuncay Hızlan ve kayınvalidesi Fatma Hızlan ve Karagözlü ve Hızlan ailelerinin yakınları ,komşuları ve arkadaşları yanı sıra,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye Polat, (ÇEYÇED ) Zeytinburnu –Çevre ,Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz ve duayen gazeteci Mehmet Alpay ve gazetemiz temsilcisinin yanı sıra Karagözlü ve Hızlan ailelerinin yakınları bu mutlu günde bir araya gelerek bu güzelliği paylaşanlar oldular.
Yasin Hakan Karagözlü yaptığı konuşmasında, davetlilere,katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Doğum günü partisi,kahvaltı programı,pasta kesimi ve hediye kabulünün ardından müzik eşliğinde geç saatlere kadar sürdü.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34