banner32

Yaşam'a Dair'in Canlı Yayın Konukları Demirer ve Bozkurt oldu

Nurşen Örnek Ve Seçkin Aşçı'nun sunduğu "Yaşama Dair" Programının Canlı Yayın Konuğu eğitimci Semra Demirer ve Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi ve Zeytinburnu Engelliler Konseyi başkanı Taha Nusret Bozkurt oldu Her iki konuk'ta engellilere bakış açısının daha da pozitif hale gelmesi adına çalışmalara devam edilmesini talep etti.

Yaşam'a Dair'in Canlı Yayın Konukları Demirer ve Bozkurt oldu
Örnek ve Aşçı Programda keyif aldıklarını ifade etti

Engelli camiası ile alakalı bir çok yararlı çalışmada bulunan eğitimci Semra Demirer yıllardır edindiği bilgi birikimlerini www.istanbultimes.tv kanalında Nurşen Örnek ve eğitimci Seçkin Aşçı'nın hazırlayıp sunduğu "Yaşama Dair" proğramında tecrübelerini izleyenlerimize aktardı. 

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Engellilere yönelik yapılacak olan çalışmalarda sevginin çok önemli olduğunu söyleyen Semra Demirer kendi eğitim yaşamında bu kritere hep dikkat ettiğini söyledi.

Haluk Ündeğer Anadolu Lisesi Okul meclis başkanı ve Kent Konseyi Engelliler Meclisi başkanı Taha Nusret Bozkurt ise kendi hayatında önemli bir yeri olan Semra D
emirer ve Engellilerin Manevi annesi olarak tanıttığı Nurşen Örnek'in  kendi üzerinde emekleri olduğunu ifade ederek her ikisine de teşekkür etti.

Eğitimci ve Yaşama Dair Programının yapımcı ve sunucu partneri Seçkin Aşçı'da yaptığı konuşmada Semra Demirer ve Taha Nusret Bozkurt ile tanışmış olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek  bundan sonra da Semra Demirer ile birlikte ortak çalışmalara imza atmak istediklerini söyledi.

Bir saat'e yakın süren canlı yayında camia hakkında bir çok konu masaya yatırıldı.   Konuşmalarda keyifli dakikaların yanında duygusal anlarda yaşandı. Taha Nusret Bozkurt'un  hedef olarak kendisine başbakanlığıseçmesi hakkında da konuşuldu.
Bozkurt bazı eğitimcilerin öğrencilere insancıl yaklaşmadığını da vurgulayarak bütün öğretmenlerimizin öğrencilerine şefkat ve merhamet ile yaklaşarak kendilerine yardımcı olmalarını istedi.

Semra Demirer ve
Taha Nusret Bozkurt program esnasında Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'a,Başkan yardımcıları M.Zafer Alsaç'a,Gökhan Kasap'a,Gönül Demirel'e,Kent Konseyi Başkanı Cemal Merdan'a teşekkür ederek ne zaman kendilerinden yardım istesek her daim yanımızdalar diyerek teşekkür ettiler.

Programın tekrarını izlemek için www.istanbultimes.tv yi tıklayın

//istanbultimes.tv/v/32863/yasama-dairin-bu-haftaki-konugu-tnusret-bozkurt-ve-semra-demrer

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)








YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34