banner32

Welcome To Avrasya Hospital / Avrasya Hospital’e Hoşgeldiniz

Bugüne kadar bir çok ülke vatandaşı hasta kabul edip şifa sunan Avrasya Hospital bundan sonra Kalkınma Bakanlığı’nın “Sağlık Turizm Merkezi İşletmeler Mali Destek Programı” kapsamında, İstanbul Kalkınma Ajansı ile birlikte “Avrasya Hospital Uluslararası Hasta Servisi”nin açılışını ile yabancı hastalarına daha kurumsal bir şekilde sağlık hizmeti sunmaya başladı

Welcome To Avrasya Hospital  / Avrasya Hospital’e Hoşgeldiniz
Avrasya Hospital Uluslararası Hasta Servisi İle Daha da Kurumsal Oldu 

Bu proje ile yurt dışından gelen misafirlerine, uluslararası kalitede ve nitelikli sağlık hizmeti vermeyi, iş süreçlerini yurtdışı hastaları karşılama, yönlendirme ve teşhis / tedavi aşamalarında yeni yaklaşımlarla sürdürülebilir olmayı ve yurtdışı hasta potansiyelini arttırmayı hedeflemektedir. Bir İstanbul Sağlık Turizmi kapasitesini arttıracağını ve Ülkemizin 2023 Sağlık Turizmi hedeflerine ulaşmak için katkıda bulunacağını düşünen Avrasya Hospital Uluslar arası Hasta Servisini büyük törenle gerçekleştirdi.
Dr.Tamer Sözen profesyonel sucuculara taş çıkarttı 

Avrasya Hospital Uluslararası Hasta Servisi açılış ve tanıtımı 27 Kasım 2015 Cuma günü Avrasya Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Tamer SÖZEN ve Gönül DİLEK sunuculuğunda konferans salonunda gerçekleşti.
İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 2015 Sağlık Turizm Merkezi (İşletmeler) Mali Destek Programı kapsamında kabul edip hibe desteği sağladığı "Avrasya Hospital Uluslararası Hasta Servisi" Projesinin açılış Programına  İstanbul Vali yardmcısı Aahmet Önal,Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan Zeytinburnu kaymakamı Ali Taşkın Balaban,Başakşehir Kaymakamı Kâzım Tekin,Ekonomi Bölge Müdürü,Nurettin Tanın, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer Alsaç, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü, Erdem Torlak,Zeytinburnu İlçe Sağlık müdürü Halime Hanım Pençe
Hatay Sanayici İş adamları Dernek(HATİAB) Başkanı İbrahim Güder,
Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner,Türk Halk Müziği Sanatçısı Duygu Koçak ve birçok konuk katıldı.

Proje Koodinatörü  Dr Özgür Özmen detaylı bilgi verdi 

Proje Koordinatörü Dr.Özgür Özmen proje hakkında katılımcılara bilgi verdi.Özmen konuşmasında:“ Uluslararası Hasta Servisi projesini tüm detaylarıyla anlattı.
Daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Hüseyin Urlu “bu projenin ülkemize ve sağlık turizmine katkıda bulunacağını ve tüm paydaşların bu turizm gelirlerinden faydalanacağını söyledi. URLU İstanbul kalkınma ajansına desteklerinden dolayı teşekkür ederek ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olmasını diledi.
Zeytinburnu kaymakamı Ali Taşkın Balaban yabancı  hastalardan bize yer kalmayacak esprisi herkesi güldürdü

Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban Uluslararası hasta servisinin hayırlı olması dileklerinde bulunarak sağlık turizminin ülkemizin normal turizmde yaşadığı sadece yabancı turistleri konaklatmaya yönelik çalışmalarının sağlık turizmde olmamasını dileyerek “Otellerde yabancılar yüzünden yer bulamıyoruz, hastanelerde de mi yer bulamayacağız” diyerek esprili bir dille yaklaştı. Konuşmasını ülkemize hayırlı olmasını diledi.
İstanbul Valisi Vasip Şahin'i vekaleten yardımcısı Ahmet Önal temsil etti  
Son olarak kürsüye davet edilen İstanbul Valisi Vasip ŞAHİN’in yerine vekaleten katılan İstanbul Vali Yardımcısı AHMET ÖNAL, Kalkınma Ajanslarından Sorumlu Vali Yardımcısı olarak İstanbul kalkınma ajansı tarafından desteklenen ve sağlık turizm alanında ülkemize gelir sağlayacak bu projenin hayırlı olması temennisinde bulundu. İstanbul Valisi VasipŞAHİN’in selamlarını ileten Sn. ÖNAL ülkemizin ilerleyen bir sektörü haline gelen sağlık turizminin İstanbul, Ankara ve Antalya’da ilerleme kaydettiğini belirtti. Ayrıca sağlık turizminin iyi yapılırsa ülkemize ve İstanbul’a gelir getirici bir çalışma olacağını belirterek sözlerini bitirdi.
Daha sonra Türk Halk Müziği Ses Sanatçısı Duygu KOÇAK birbirinden güzel türküleri katılımcıları eğlendirirken projenin ülkemize ve İstanbul’a hayırlı olmasını dileyerek sözlerini sonlandırdı.
Tören daha sonra kokteyl ve röportajlarla sona erdi. 

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


 
 
 
  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34