banner32

Virtöz Gitarist Asım Can Gündüz'ün tercihi de Avrasya Hospital

Yaptığı yatırımlarla kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam eden Avrasya Hospital yurt içi ve yurt dışı ünlü insanların tercihi olmaya devam ediyor.Kısa Bir süre önce Yemenli Aktivist Nobel barış ödülü sahibi Tevekkül Kerman'dan sonra Ünlü Türk Virtöz Gitarist Asım Can Gündüz ve kız kardeşi ABD Ekonomi Bankası CEO'su Ally Gündüz'ün de tercihi Avrasya Hospital oldu.

Virtöz Gitarist Asım Can Gündüz'ün tercihi de Avrasya Hospital
Dünyaca Ünlü Türk virtüöz gitarist Asım Can Gündüz ve Kız Kardeşi ABD Ekonomi Bankası CEO su Ally Gündüz, Avrasya Hospitali ve  Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Esat Akıncıyı tercih edenler arasında.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç

Genel Koordinör İbrahim Urlu, Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncı, Medikal Onkoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mahmut İlhan, Basın Danışma Gülay Tunçel ve Avrasya Ailesinin uzman kadrosu ve güler yüzüyle karşılaşmasından duyduğu  mutluluğu dile getiren  Ünlü Türk virtüöz Gündüz,  Biz sanatçılar önce güler yüz ve samimiyete bakarız sonra bilgi ve beceriye takibe alırız herkes gibi.

Türk olarak gurur duydum Avrasya Hospital'de her şey muhteşem. İnsan sağlığı için büyük yatırımlar yapılmış. Kaliteli hizmet aldım dedi.

Sanatçı Gündüz ayrıca uzun yıllar ABD de yaşadım kalp ve kanser tedavisini de çok önemseyen sağlık kurumları arasındasınız. Kalp sağlığım için tedavi olmam gerekiyordu.

Çok araştırma yaparak Avrasya Hospitali ve Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Esat Akıncıyı tercih ettim. Çünkü Prof. Dr. Akıncı Yaklaşık 25 bine yakın kalp ameliyatı gerçekleştirmiş olması beni çok etkiledi. Ayrıca başarıları ve hastalarının memnuniyetini, dünyanın bir ucundan bir ucuna duyunca, kendimi güvende hissedip, Sağlığımı ve Kalbimi Prof. Dr. Esat Akıncıyı, sizlere ve ekibinize emanet ediyorum dedi. 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34