banner32

Vakit Kenetlenme Vakti

Ülkenin Kurtuluşu İçin Üretim ve İhracat Şart : Gün geçtikçe 54. Hükümetin başbakanı Merhum Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın ağır sanayi ve üretim modelini ısrarla istemesinin ne kadar gerekli olduğu ABD’nin son ekonomik ambargosu ile bir kez daha kanıtlanmış oldu.

Vakit  Kenetlenme Vakti
 İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’nin haksız ambargosu için haklı ve onurlu duruşunu devam ettirebilmesi için siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakıp Cumhurbaşkanı ve Hükümetin yanında durmak çok önemli …

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çok konuşmasında 200 ‘den fazla ülkenin üyesi olduğu Birleşmiş Milletlerin beş daimi üyesi içinde tek İslam ülkesinin olmaması ve bu beş devletten birisinin istemediği herhangi bir kararın uygulanamadığını ifade ederek buradaki yanlışlığa dikkat çekmek için DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR sözü ABD ve İsrail çalışan BM’nin sorgulanması bur her iki devleti çileden çıkardı.

Bu iki devleti çileden çıkaran bir diğer konu ise İsrail terör devletinin canı istediği zaman mazlum Filistin halkının üstüne bomba yağdırmasına dünya seyirci kalırken Erdoğan‘ın basın yayın araçları üzerinde İsrail’e siz katilsiniz diyerek yapılan katliamları kınadığını söylemesi’ de ABD ve şımarık evladı İsrail’i kızdırmıştı.

Trump’lı ABD yönetimi Papaz Bronson’u bahane ederek Kasım 2018’de yapılacak olan ara seçimlerde ABD’de % 30 Halk desteği olan Evanjelistlerin oyunu almak adına Erdoğan’ın başında olduğu Türkiye’yi Kaosa sürüklemek için ekonomik bir savaş başlattı

Papaz Bronson’un ev hapsinde olması ne Trump’ın nede İsrail’in umurunda değil.

Onların umurunda olan tek şey papazı bahane ederek hem Trump’ın Kasım 2018’ de yapılacak olan ara seçimlerde Evanjelistlerin oyunu almak hem de ABD ve İsrail menfaatlerine aykırı açıklamalar yapan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a haddini bildirip dünya üzerinde hakkını aramaya çalışan mazlum milletlere bize laf söyleyenleri bu hale getiririz demek adına ahlaksızca bir ekonomik ambargo başlattılar.

ABD ve şımarık evladı İsrail’in Ahlaksız Ekonomik ambargosuna sessiz mi kalalım ?

Halkımız hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun. Bu konuda haklı olan Hükümetin yanında yer alması milli bir durumdur.

Hükümetin bazı icraatlerini beğenmiyor olmak bu konuda yanında durmaya engel değildir.

Bir anlık bu ekonomik ambargo’nun başarılı olduğunu düşündüğünüz zaman yerine gelecek olan Hükümet’e ABD ve İsrail tarafından buyrun özgürce çalışın mı deneceğini sanıyorsunuz ?

Evanjelistlerin yaşam felsefesi dünyada kargaşa ve kaos yaratarak Siyonistlerin Arz’ı Mev’ud’a daha kolay ulaşmalarını sağlamak olduğu biliniyor.

100 sene önce ilk olarak Irak’ın sonra Suriye’nin akabinde de İran’ın en son da Türkiye’nin karışık ve kaos içinde çırpınmalarını sağlamak adına planlar yaptıkları kaynaklarda var.

1981 yılında Ali Uğur adındaki yazarın yazdığı dünya gündemindeki İsrail kitabında bu karışıklığın planlandığını yazılıdır.

2010 yılından sonra Arap baharı adında bir oyun ile Irak’ı İsrail için tehlike olmaktan çıkardılar.

Daha sonra Suriye paramparça edildi. İran‘ın kendi içinde kaos yaşaması adına ellerinden gelen bütün oyunları sergiliyorlar.

Türkiye içinde FETÖ’yü kullanarak akla hayale gelmeyen MİT olayı, Gezi olayı, 17/25 olayı ve en son olarak da 15 Temmuz Hain darbe girişimi ile hükümeti devirip KUKLA bir hükümet ile istedikleri oyunlar oynak istediler.

Erdoğan’ın dirayeti, halkın cesareti Allah’ın isteği ile oyunları ters tepti. Şimdi‘ de ekonomik darbeleri ile ülkemizi dize getirmek istedikleri açık ve seçik bir şekilde ortadadır.

Burada Parti değil ülke mühim…

ABD ve İsrail zayıf ve istedikleri gibi kullanabilecekleri hükümetler isterler. 15 Temmuz hain darbe girişimi başarılı olsaydı şu an milli bir hükümet iş başında olur muydu ? Veyahut bu ekonomik darbe ile hükümet yıkılsa yerine gelecek olan hükümetin özgürce çalışmasına müsaade edecekler mi ? Kesinlikle hayır.

Erdoğan ve Ak Parti’nin eleştirilecek bir çok yanı var. Ancak bu konuda Erdoğan ve hükümet milli ve haklı bir duruş sergiliyor. ABD ve şımarık evladı konumunda olan İsrail Terör devletine imkan vermemek adına siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp hep beraber ülkemize sahip çıkalım ve SİYONİSTLER’in bu topraklar üzerinde at koşturmasına imkan vermeyelim.

Bu savaş Ak Parti CHP savaşı değildir. Bu savaş mazlumlarla zalimlerin savaşıdır.

Kim zalim kim mazlum siz karar verin ve kimin yanında duracağınıza kararı siz verin.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34