banner32

URLU ve ULUOCAK’tan Yayın Grubumuza Ziyaret

Zeytinburnu ilçesinin ilk özel sağlık kuruluşu olan Avrasya Hospital’in genel koordinatörü İbrahim Urlu ve Zeytinburnu Kaymakamlığı Hizmetlerini Güzelleştirme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak Yayın Ggrubumuz İmtiyaz sahibi Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

URLU ve ULUOCAK’tan Yayın Grubumuza Ziyaret
İbrahim Urlu Neler Söyledi ?

Urlu
Ziyaret nedeni ile şunları söyledi ”Yayın hayatınıza başladığınız  6 Şubat 2008 den bu yana her hafta sizinle bir sağlık haberine imza attık. İstanbul Times Yayın Grubu olarak kent gazeteciliğine bir kalite ve istikrar getirdiniz. Sizden önce biz işini böyle düzenli yapan bir yerel gazeteye rastlamamıştık. Bugün kadar olduğu gibi bundan sonrada işinizi geliştirerek daha iyi yerlere geleceğinizden şüphem yoktu” dedi.

Nevzat Uluocak neler söyledi ?

Nevzat Uluocak
da şunları söyledi “İstanbul Times yayın grubunda görev yapan bütün çalışanları ve onlara bu imkanı sunan Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’i ebrik ederim. Başta yaşadığımız ilçe olan Zeytinburnu’nundan akabinde İstanbul’un 39 ilçesinde olup biten gelişmeleri bize aktardıkları için kendimizi şanslı görüyorum.  İnsan yaşadığı çevrede haberdar olmalı bize bu imkanı sunan İstanbul Times Gazetes,www.istanbultimes.com.tr ve
www.,istanbultimes.tv nin idarecilerine teşekkür ederim” dedi.

Hüseyin Çetiner’de ziyaret nedeni ile şunları söyledi ”Gerek sayın İbrahim Urlu olsun gerekse de sayın Nevzat Uluocak olsun yayın hayatına başladığımız ilk günden bu yana bize güvendiler ve inandılar. Maddi ve manevi olarak her zaman yanımızda  yer aldılar.  Her ikisi de yoğun işlerine rağmen bizi ziyaret ederek şeref verdiler.  Ziyaretleri izim için çok anlamlı.Her ikisin de bu nazik  davranışları için teşekkür ederim” dedi.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34