banner32

Uluocak Gayrimenkul Emlak Büyümeye devam ediyor

Gazeteci Yazar Hüseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programının konuğu Uluocak Gayrimenkul Danışmanlık firmasının yönetim kurulu başkanı Gayrimenkul uzmanı Ahmet Uluocak oldu. Çetiner sordu Uluocak cevapladı.

Uluocak Gayrimenkul Emlak Büyümeye devam ediyor
 GÜNDEM'in konuğu Ahmet Uluocak oldu

 İnşaat ve Gayrimenkul ile iç içe olan bir aileden gelen Ahmet Uluocak kurduğu  Uluocak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi ile Zeytinburnu Başta olmak üzere İstanbul ‘un bir çok ilçesinde önemli projelerin satışında ve kiralamasında ciddi roller üstlendi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Kiralamada ve satışta güvenli firma Uluocak  Gayrimenkul ve Danışmanlık

Firma’nın Kurucusu ve genel Müdürü Ahmet Uluocak dürüstlük bitmez tükenmez bir servettir prensibinden hareket ederek iş yaptıkları kişilere karşı dürüstlüğü şiar edindiklerini söyledi. Uluocak biz yapamayacağımız işler için söz vermeyiz ama söz verdiğimiz işi de mutlaka yaparız. Zaten Gayrimenkul sektörüne girdiğimiz günden bu yana her gün gelişerek büyümemizin en önemli nedeni samimi ve dürüst olmamızdır.

Uluocak neler söyledi ?

Ahmet Uluocak İstanbul Times Tv Mikrofonlarına şunları söyledi ”İşe başladığım günden bu yana en çok üzerinde durduğum konu hiç şüphe yok ki DÜRÜSTLÜK oldu. Bundan dolayı da kısa süreli bakıldığı zaman belki bazen maddi kayba uğradık ama uzun vadede kazançta olduğumuzu gördüm. Bizim firma merkezimiz Zeytinburnu olmasına karşın son yıllarda özellikle ticari kiralamalarda Uzman ekibimiz ile İstanbul’un diğer bir çok ilçesinde önemli mekanların kiralanması ve satışında da aktif roller üstlendik. İnşallah bundan sonra daha da büyük projelerde bizleri göreceksiniz” dedi. Sizde İnşaat Emlak ve Gayrimenkul konusunda doğru ve dürüst hizmet almak istiyorsanız hemen iletişime geçiniz.

Uluocak Gayrimenkul Ve Danışmanlık Firmasına ulaşmak için

İletişim için :

Nuripaşa Mahalesi 14.Sokak NO:29 Zeytinburnu / İstanbul Tel:0212-664 83 71  GSM:0536- 568 37 33  Web:  uluocakgayrimenkul.com E-Mail:[email protected]

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34