banner32

Uluocak : “Bu ülke, bu Millet bu acıları hiç hak etmiyor”

.

Uluocak : “Bu ülke, bu Millet  bu acıları hiç hak etmiyor”
Toplumsal olaylara ve siyasi gelişmelere karşı oldukça duyarlı olan Mimar İş adamı Süleyman Uluocak Ankara’da yaşanan üzücü canlı bomba olayında hayatını kaybeden 102 vatandaşımızın henüz acısı taze iken gazetemize bazı açıklamalarda bulundu.

Uluocak :Sağlıklı Siyasi bir öngörü bir çok sorunu yok eder. 1 Kasım seçimlerinden sonra iktidara gelecek, güçlü bir koalisyon hükümeti ülkedeki siyasi gerginliği ve kutuplaşmayı da sona erdirir. 

Uzun seneler Demokrat Parti de siyaset yapan ve hiçbir zaman çizgisini değiştirmeyen Mimar Süleyman Uluocak, en son Ankara’da yaşanan patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımız için şunları söyledi ”Siyasi görüşü ne olursa olsun ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden Ankara’da  kanlı terör  saldırısında hayatını kaybeden 102 vatandaşımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, bu büyük acıyı yaşayan aziz Türk milletine başsağlığı ve sabırlar dilerim. 

Allah milletimize bir daha böyle bir acı yaşatmasın...

Hükümetin bu çirkin teror saldırısı ile ülkemizin birliğine kast eden şer güçleri bulup bir an önce hak ettikleri cezayı vermesi gerekir,O Barış etkinliğine katılanların görüşleri farklı olabilir. Bu onların hayattan koparılmasını gerektirmez ” dedi. 

Siyasiler eylem ve söylemlerine çok dikkat etmeliler 

Son senlerde siyasi parti liderlerin birbirleri ile yaptıkları konuşmalarda nezaket kuralları yerle bir edildi. Parti Genel Başkanlarının sorumlu davranmayarak her akıllarına geleni meydanlarda söylemeleri alt birimlere de sirayet ediyor ve bu durum şiddete kadar varıyor. 

Her birimiz kendi çevremizde siyasi partilerin Mahalle, lçe ve il yöneticilerinde Genel Merkezlerinin soluduğu havanın yansıdığını görmekteyiz. Sorun ve sıkıntılar her zaman olabilir. 

Üst düzey Siyasiler bunu halka mümkün mertebe çok yansıtmadan kendi aralarında hal etmeleri gerekirken her şeyi meydanlarda konuşmaları alt birimlere bazen kavga ve şiddet olarak yansıyor. 

Her kes sözlerine dikkat ederek konuşmalıdır diyen Mimar Süleyman Uluocak halkımız her bireyi bu vatanın her karış toprağında ülkenin birliği, bütünlüğü ve bölünmezliğine sahip çıkarak  özgür ve korkusuzca yaşamını sürdürebilmeli, Bu topraklarda yaşayan insanlarımız inancından dolayı kınanmamalı, herkes istediği gibi ibadetini yapabilmeli, hiç kimse fikirlerinden ve onları ifade ettiğinden dolayı acı çekmemeli ve bu milletin her ferdi memleketin en ücra köşesinde bile serbestce ticaret yapabilmelidir. dedi. 


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34