banner32

Tüm Yurtta Karne Heyecanı Yaşandı

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılının ilk yarısında 18 milyon öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Tüm Yurtta Karne Heyecanı Yaşandı
  İstanbul Times Yayın Grubu Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Olduk

İstanbul Times Yayın Grubu yarıyıl tatiline giren öğrencilerimizin heyecanına ortak oldu.


İlk durağımız Zeytinburnu Dr.Reşit Galip İlkokulu oldu

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı kapanışı dolayısıyla Dr. Reşit Galip İlkokulunda resmi tören düzenlendi.  Mini mini birler muhteşem bir gösteri ile ilçe Mülki idare amirlerine oyunları ile güzel bir an yaşattılar. Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban ilçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt ,Askerlik Şube Başkanı yarbay Halil Akar başta olmak üzere çok sayıda okul müdürü de törene katıldı. Törene katılan öğretmen, öğrenciler ve çok sayıda veliler sergilenen oyunlardan dolayı keyifli bir zaman geçirdiler.

İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardında günün anlam ve önemi için Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yeşilyurt konuşmasında 2016- 2017 Eğitim Öğretimi başarılı bir şekilde bitiren öğrencileri tebrik etti. İkinci dönem azimli ve daha çok çalışacaklarına inanıyorum dedi.

Özel Çapa  Bilim Koleji Bakırköy Kampüsünde Başarı öykülerine Şahit olduk

Devlet okulundaki törenden sonra Maksut Konyar’ın Kurucusu olduğu Çapa Bilim Koleji  Bakırköy Kampüsüne giderek TEOG’da güzel bir derece çıkaran sınıfların toplu olarak elde ettikleri başarılara şahit olduk. Okul Müdürü Nuray Yılmaz takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere  teşekkür ederek belgelerini takdim etti. Yılmaz TEOG imtihanına girecek öğrencilere kısa bir tatil yapıp yeniden çalışmaya başlasınlar diyerek  herkese iyi tatiller diledi.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34