banner32

TRİSAD Meslek Lisesi Eğitime Hazır

2014 -2015 Eğitim Öğretim yılına sayılı günler kala İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) TRİSAD Meslek Lisesi Müdürü Hasan Gündüz'ü makamında ziyaret ederek eğitime hazır olup olmadıklarını sordu...

TRİSAD Meslek Lisesi Eğitime Hazır
TRİSAD Yeni makinalar ve boyanmış bina ile Eğitime hazır

İstanbul Times 2014-2015 Eğitim ve öğretim yılına sayılı günler kala Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde bulunan TRİSAD Meslek Lisesine giderek yerinde okulun hazır olup olmadığına baktı.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Özel Haber 

Tecrübeli eğitimci okul müdürü
 Hasan Gündüz gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi
"TRİSAD Meslek Lisesi olarak Milli  Eğitim Bakanlığının plan ve programları doğrultusunda iş alemine nitelikli ve eğitimli ara eleman yetiştirmek üzere kurulan bir eğitim kurumuyuz.  Bu yaz okulumuzun kapıları yenilendi. Çelik kapılarımız aynı zamanda aynalı bir şekilde yapıldı.Sıralarımız baştan sona yenilendi. Bir sınıfımıza klima takarak gelecek süre içinde bütün sınıfları klimalı yapıp yazın serin,kışında hava çok soğuk olduğu zaman kalorüferlere ek olarak klima ile de sınıflarımızı daha da sıcak tutacağız.Okul idaresi ve Öğretmenler olarak elimizden geldiği kadar evlatlarımıza yardımcı olmak adına sürekli çalışmaya devam ediyoruz. Okulumuz gerek fiziki olarak gerekse de eğitim kadrosu açısından eksiksiz bir şekilde öğrencilerimize hizmet etmek için okulların açılacağı günü sabırsızlıkla bekliyor.Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yakup Hayırlıoğlu öncülüğünde hiç bir okulumuzda sorun ve sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum. Çünkü  müdürümüz daha önce bizlere yaptığı açıklamalarda İtanbul'un 39 ilçesi içinde en sorunsuz yerin Zeytinburnu olduğunu ifade etmişti.

Bu çalışmalarımızın çoğunda TRİSAD Derneği bize maddi ve manevi olarak yardımcı olmuştur.Sizin aracılığınız ile katkı yapan herkese şükranlarımızı sunmak isterim"
dedi.

İstanbul Times ekibi TRİSAD'ın atölyelerini de gezerek öğrencilerin hangi makinalarda pratik eğitim yapacağını da yerinde görüntüledi.

Video Görüntüsü haberin sonunda tıklayın izleyin.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34