banner32

TRİSAD 19.Mezunlarını verdi

Zeytinburnu TRİSAD ( Triko Sanayicileri Derneği ) Meslek ve Teknik Meslek Anadolu Lisesi 2017 - 2018 Eğitim - Öğretim yılı sonu,mezuniyet töreniyle 19. Dönem mezunlarını hayat yoluna yolcu etti.

TRİSAD 19.Mezunlarını verdi

TRİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa BALKUV ve yönetim kurulunun, öğrenci velilerinin, Zeytinburnu İlçe Okulları müdürlerinin, velilerin ve davetlilerin iştirak ettiği mezuniyet töreninin, program sunumlarını okul öğretmeni Zeynep Tuğba Batmazol yaptı..


Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından atölyeler koridorunda bekleyen 79 öğrenci sınıflarına göre salona davet edildiler. Işıldak meşaleler eşliğinde salona giren mezun öğrenciler tek sıra halinde dizilerek davetlileri selamlayıp salondaki yerlerini aldılar. TRİSAD müdürü Hasan Gündüz, günün anlamı ve öğrencilerin geleceğe dönük çalışmalarına başarılar temenni eden konuşmasını yaptı. TRİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balkuv'da benzer konumda olan konuşmasını öğrencilere başarılar temennisiyle tamamladı.


Geleneksel olarak düzenlenmekte olan Bayrak Flama tesliminde öğrencilerdeki heyecanlar dikkat çekiyordu. Bayrak teslimi 12. Sınıf öğrencisi Kağan Mert tarafından 11. sınıf öğrencisi Rahime Yurdakul'a yapıldı. Flama teslimi de Yusuf Emre Kalkan ve Meral Şakar tarafından yapıldı. Bayrak ve flamalar öpülerek teslim edildi ve aynı şekilde teslim alındı. Okulun 2002 - 2003 mezunlarından olan işadamı Ömer Can Koçer günün anlamı üzerine öğrencilik dönemi ve sonrasındaki gelişmeleri kısa bir şekilde aktardı.

Okul 3'ncüsü olan Elif Yeşilyurt, okul 2'isi olan Semanur Günaldı ve okul 1'incisi olan Yeter Üleş salondaki platforma davet edildiler. Ödülleri protokol tarafından kendilerine verildi. Okul birincisi olan Yeter Üleş kendi heyecanını yaptığı kısa konuşma ile aynı heyecanda olan mezun arkadaşları ile paylaştı.


Öğrencilerin temsili diplomaları gurup oluşturan protokol ve öğretmenler tarafından veridi. 12-A sınıfının temsili diplomaları Hasan Gündüz, Mustafa Balkuv, İrfan Yolcular, Ümit Aydın, Rukiye Bülbül, Ebru Küçükali Turgut, Tülay Sezeroğlu, Aliye Korkmaz, Fatma Kılıç ve Zülfiye Dursun tarafından verildi.


12-B sınıfının temsili diplomaları Metin Akyüz, Güray Ergüven, İsmail Tutal, Nevin Aydoğdu Kaplan, Delta Tüzün, Mine Iğrak, Pervin Nur, Fatma Nuriler, H. Kübra Yüksel ve Murat Yetişmişoğlu tarafından verildi.


12-C sınıfının temsili diplomaları Haluk Ceylan, Hakan Yakar, Yakup Atias, Servet Çilli, Nejmi Kaşkaya, Zöhre Türedi , Elif Kaval, Sibel Atalay, Haşmet Değirmenci, M. Soner Atasoy, Sevgi
Atasoy, Burcu Çapkur Şen ve Songül Koray tarafından verildi.


Öğrencilerden Rabia Çebi, ve Uğur Sağol okulun mezuniyet andını okudular ve mezun olan 79 öğrenci tarafından ant tekrarlandı. Okul andı okunduktan sonra öğrenciler salon ortasında toplanarak 4 yılın mutluluğu olan keplerini havaya fırlatarak kendi mezuniyetlerini neşeyle noktalamış oldular.


TRİSAD okul müdürü Hasan Gündüz, Yardımcıları İbrahim Öztürk, Aydın Kumaş ile Celal Yıldırım, Dilek Atan, Ayşe Fildişi, Ebru Küçükali Turgut, Songül Koral Zöhre Türedi ve Okul Aile Birliği Başkanı Solmaz Özeller ve ekibi tarafından  düzenlenen  mezuniyet proğramı takdirle karşılandı.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34