banner32

Topbaş'tan Murat Aydın'a övgü

30 Mart 2014 yerel yönetim seçimlerinden sonra iş yoğunluğundan dolayı makamında ziyaret edemediği Murat Aydın'ı makamında ziyaret edip sohbet eden İBB başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ın başarılı işlere imza attığını söyleyerek kendisi ve ekibini tebrik etti.

Topbaş'tan Murat Aydın'a övgü
İş yoğunluğunndan dolayı 30 Mart seçimlerinden sonra Zeytinburnu belediyesini ilk ziyaret eden İBB başkanı Topbaş Murat Aydın'a övgü dolu sözler söyledi

İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı Dr.Mimar Kadir Topbaş Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ı makamında ziyaret ederek Zeytinburnu'na yapacakları yatırım ve çalışmaları konuştular.

İstanbul Times Haber Merkezi

Başkan Topbaş"Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ile sık sık görüştüklerini ancak 30 Mart 2014 Yerel yönetim seçimlerinden sonra sayın Aydın'ı makamında ziyaret etme fıırsatı bulamadığı için bugün ziyaret ederek seçimde Zeytinburnu olarak kendisine verilen destek için başkana teşekkür etmeye geldğini ifade etti. Topbaş Ak Parti olarak halka dokunarak siyaset yaptıklarını ifade ederek biz bunu kurucu genel başkanımızdan öğrendik. Halkı önemserseniz onlarda sizi önemser dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'ın 7 yardımcısına da tecrübelerini aktaran İBB başkanı Kadir Topbaş yaptığınız iş ne olursa olsun mutlaka halkı önemseyen yöntemler bulun"
dedi.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın'da İBB başkanımız sayın Kadir Topbaş benim için sadece İBB başkanı değil aynı zamanda yol gösteren bir ağabeydir diyerek aralarında olan uyumdan bashederek ziyaret için çok memnun olduğunu ifade etti. Başkan Aydın yardımcılarını Kadir Topbaş ile tanıştırarak basına kapalı bölümde de gelecek süreçte İBB nin Zeytinburnu'na yapacağı çalışmaların ön konuşmalarını yaptıklatrı bilgisi alındı.

Samimi bir ortamda devam eden toplantı bir buçuk saat sürdü. Daha sonra hatıra fotoğtrafı çekilerek toplantıya son verildi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34