banner32

Süleyman Dağ 'dan Muhteşem bir program

Zeytinburnu Mardin Gençlik Platformu Kurucu başkanı Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi Adayı Genç iş adamı Süleyman DAĞ Merkezefendi Kiptaş konutları cadde işyerilerinde bulunan M Point Cafe 'de yüzlerce genci kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi.

Süleyman Dağ 'dan Muhteşem bir program
 Meclis Üyesi Adayı Süleyman Dağ bu seçimi Millet İtttikakı olarak alacağız dedi

Zeytinburnu ilçesinde bulunan bir çok sivil toplum kuruluşunda görevleri olan Millet İttifakı Meclis üyesi adayı ve aynıu zamanda Zeytinburnu Mardin Gençlik Platformu başkanı Süleyman Dağ adayı yüzlerce genci kahvaltılı toplantıda Dr.Adil Emecan ile bir araya getirid.

Dağ toplantıda kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi "Öncelikle davetime katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. Kurucusu olduğum Zeytinburnu Mardin Gençlik Platformu öncelikle ilçemizdeki Mardinli gençlerin sorularını akabinde ilçemizde yaşayan bütün genç kardeşlerimizin sorularına yönelik çalışmalara imza atacağız. Burada platform olarak uzun uzun projelerimizi alatırsam değerli Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye başkan adayımız sayın Dr.Adil Emecan'a yeterli zaman kalmayacağı için sözlerimi kısa kesip Mikrofonu Adil başkanımıza vernek istiyorum" dedi.

Dr. Adil Emecan'dan Süleyman Dağ'a teşekkür

Millet İttifakı Zeytinburnu Belediye başkan adayı Dr.Adil Emecan meclis üyesi adayları olan Süleyman DAĞ'a yaptığı muhteşem toplantı için teşekkür etti.

Dr.Emecan başkan oması halinde Zeytinburnu halkının yaşamını kolaylaştıracak bir çok çalışmaya imza atacaklarını ifade etti. Özellikle gençliğin enerjisinden yararlanacağını ifada ederek hep beraber Zeytinburnu'nu yöneteceğiz dedi.

Dr.Adil Eemacan daha sonra gençlerin sorduğu sorulara cevaplar vererek hatıra fotoğrafı çekimi ile toplantıya son verildi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34