banner32

Suç Ölünün

Zeytinburnu'nda bulunan bir işyerinden 30 bin liralık tekstil malzemeleri çaldıkları ileri sürülen 3 kişiden biri olan Engin G.gözaltına alındı.

Suç Ölünün
Zeytinburnu'nda bulunan bir işyerinden 30 bin liralık tekstil malzemeleri çaldıkları ileri sürülen 3 kişiden biri olan Engin G. gözaltına alındı. Olay anına ait güvenlik kamera görüntülerinden plakası tespit edilen araçtan yola çıkılarak yakalanan Engin G. ifadesinde, "Ben aracı mahalleden arkadaşım Metin Yıldız'a verdim" diyerek suçu başkası üzerine atmaya çalıştı. Hırsızlıkla ilgili 2 kişi daha aranıyor.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Zeytinburnu'nda bulunan bir işyerinden 28 Ağustos 2013 tarihinde, kepenkleri kesilerek açıldıktan 30 bin liralık tekstil malzemeleri çalındı. Olayın bildirilmesi üzerine Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Çevredeki işyerlerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipleri, olay anının saniye saniye görüntülendiğini ortaya çıkardı. Görüntülerde, bir minibüsle işyerinin önüne yanaşan üç kişi kepenkleri kestikten sonra içeri girerken görülüyor. Buradan tekstil malzemelerini dolduran kişiler, geldikleri araçla olay yerinden uzaklaşıyorlar.
Görüntülerden plakası tespit edilen aracı olay günü kullandığı tespit edilen kişi olan Engin G.(30). Esenler'de gözaltına alındı. Daha önceden de 17 ayrı defa hırsızlıktan sabıkası bulunan Engin G., polislere sözkonusu aracı, mahalleden tanıdığı Metin Yılmaz adlı kişiye verdiğini ileri sürdü. Araştırma yapan polis, hakkında kayıp müracaatı bulunan Metin Yılmaz'ın 30 Ağustos günü Cevizlibağ'da bir aracın çarpması sonucu hayatını kaybettiğini belirledi. İfadesinde, ölen Metin Yılmaz'ın üzerine suçu atmaya çalıştığı anlaşılan Engin G.'nin hırsızlık anında aracı kullandığı belirlendi. İfadesinde, hırsızlığı kabul etmeyen Engin G., firardaki iki kişinin de kimliklerine dair bilgi vermedi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Engin G., Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34