banner32

Spor,Sağlık,Kültür ve Eğitim bir Arada

Daha önce müdürü olduğu Ayhan Şahenk Ortakokulunda okullar hayat olsun projesi kapsamında bir çok aktivite yaparak okulun tanınırlılığını ön plana çıkaran Dilek Gürel şu an yeni atandığı Fatma Südlügil İlkokulunda da bir çok çalışmaya imza atarak farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Spor,Sağlık,Kültür ve Eğitim bir Arada


Hangi kategorilerde çalışma yapılıyor ?

Fatma Süslügil ilkokulu bahçesinde spor günleri düzenleniyor,satranç ve masa tenisi turnuvaları ,aktif yaşam ve eti işbirliği ile sarı bisiklet projesi adı altında 2.3. ve 4. Sınıfı Öğrencilerine bisiklet kullanımı öğretiliyor.



Dereceye girenler madalya ile ödüllendirildi

Değişik branşlarda yapılan yarışmalarda dereceye girenlere madalya takdimi yapıldı. Yapılan bazı çalışmalarda aynı zamanda Yeşilay Kulübüne destek çalışması olarak da yapıldı. Öğrencileri sokaktan koparan çağın belası internet’e karşı bilinçlendirme var Küçük yaştaki öğrencilerin saatlerce internet başında kalkmayıp oyun oynamalarının fiziksel ve ruhsal olarak üzerlerinde bıraktığı olumsuz etkileri azaltmak içinde psikolog öğretmenlerin öğrendi ve ailelerini bilgi sahibi yapması ile bu tehlikeye dikkat çekildi. Öğrenci velileri bu tür çalışmaların kendileri içinde yararlı olduğunu ifade ederek Okul idaresine teşekkür ettiler.




Öğrencileri sokaktan koparan çağın belası internet’e karşı bilinçlendirme var


Küçük yaştaki öğrencilerin saatlerce internet başında kalkmayıp oyun oynamalarının fiziksel ve ruhsal olarak üzerlerinde bıraktığı olumsuz etkileri azaltmak içinde psikolog öğretmenlerin öğrendi ve ailelerini bilgi sahibi yapması ile bu tehlikeye dikkat çekildi. Öğrenci velileri bu tür çalışmaların kendileri içinde yararlı olduğunu ifade ederek Okul idaresine teşekkür ettiler.





Okul müdürü Dilek Gürel Gazetemize şunları söyledi

“Bakanlığımızın öğrencilerimizi eğitim ve öğretim faaliyetleri dışında da eğitmek üzere bir çok spor dalı ve oyun alanı ile alakalı bizlere imkan sunuyor. Biz de öğrencilerimize ve velilerimize katkı yapmak adına okulumuzun bahçesinde bir çok dalda çalışmaya imza attık. Bu çalışmalarımız hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz tarafından takdirle karşılandı. Emeği geçen bütün öğretmen,öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim” dedi





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34