banner32

SP İlçe Başkanı Dr.Mikail Kabak Kanaat Önderleri ile bir araya geldi

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe başkanı Dr.Mikail Kabak Zeytinburnu kanaat önderleri ile Şehristan tesislerinde kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.

SP İlçe Başkanı Dr.Mikail Kabak Kanaat Önderleri ile bir araya geldi
 Toplantıya önemli kişiler katıldı

Daha önde spor kulüpleri başkanları,Mahalle muhtarları ve hemşehri dernekleri ile bir araya gelen Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Doktor,hafız ve Sosyolog Mikail Kabak bu sefer de Zeytinburnu'nun kanaat önderleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Güzel Mescid Derneği başkanı Yücel Zobar,İHH Zeytinburnu ilçe başkanı yardımcısı Hüseyin Eroğlu, Peygamber sevdalılar platfomru başkanı Ahmet Pak,İlim yayma cemiyeti Zeytinburnu şube başkanı Mehmet Beşinci,Mimar Süleyman Uluocak, Geleceğim Zeytinburnu Platformu Kurucu başkanı gazeteci yazar Hüseyin Çetiner,Geleceğim Zeytinburnu Platformu Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Eğitimci Sevim Akbay, Şemsettin Loklar,Engelli camiası ile alakalı bir çok STK'da görevleri olan Adnan Saygılı, OMERKA dernek başkan yardımcısı iş adamı Nail Demir, Eski belediye başkan yardımcılarından İlhan Hayırlıoğlu, Anadolu Zeytinburnu Anadolu Gençlik Derneği Başkanı Tacettin Özer, Eroğlu Spor Kulübü ve Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Şenol Yurtseven, İlim Kültür derneği Başkanı Naif Damar, Saadet Partisi ilçe başkanı danışmanı İsmail Demirciler başta olmak üzere çok sayıda kanaat önderi Saadet Partisi ilçe başkanı Dr.Mikail Kabak'ın davetine icaret ederek düzenlenen toplantıya katılarak duygu ve düşüncelerini ifade etme şansı bulu.

Dr.Mikail Kabak :Türkiye de iktidar değil muhalefet sorunu var

Toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Dr.Mikail Kabak şunları söyledi "Nefsani olarak hareket etseydim ben de Diriliş Ertuğrul dizisini izlemek, Araba ve konut fiyatlarınıtakip etmek ve nato konseptine göre yaşamak isterdim. Yıllardan beri Milli Görüş partileri içinde emek harcıyorum. Bizim kısmetimize Prof.Dr.Necmettin Erbakan gibi bir liderin çalışma arkadaşı olmak. Merhum hocamızın hayatınınhşiç bir dönemi kolay geçmemiştir.

Biz de şu an bu şartlar alttında siyaset yapmanın çok zor olduğunu biliyoruz. İktidar seçmene lisan-ı hal ile bize mecbursunuz diyor. Muhalefet partileri seçmene umut ve güven vermedikleri takdirde iktidar algı ve medya gücü ile bir süre daha iktidarda kalır.

Ancak bunu uzun süre yapma şansı yoktur. Biz istiyoruz ki halkımız daha çok sıkıntı çekmeden iktidar tarafından kendisine dayatılan bize mecbursunuz algısını kırmak adına Zeytinburnu ilçesinde bir çalışmanın içine girdik. Allah'ın izni ve halkımızın desteği ile Merhum kurucu liderimizin Zeytinburnu Merkezefendi mezarlığında bulunan kabri başında Saadet Partimizin bayrağını dalgalandırmak adına bir çabanın içindeyiz şeklinde konuştu"

Daha sonra ilk söz sırasını Mimar Süleyman Uluocak aldı. Uluocak Dr.Mikail Kabak ve arkadaşlarının zor bir yolculuğa çıktıklarını ancak yaptıkları çalışmaları basında takip ettiğini ifade ederek.Basının önemli bir güç olduğunu ifade ederek SP.nin bundan faydalanamsı gerektiğini söyledi.

Andan Saygılı ise engelliler ve madde bağımlılığı ile alakalı çalışmalarında yapılmasını istedi. Saygılı İstanbul Times Yayın Grubunun yaptığı sokak röportajları ve yayınları ile bir çok ulusal kanala haber servis ediyor. Hüseyin bey burada sağ olsun bizim camiamıza hiç bir bedel almadan yıllarca destek verdi katkı sundu yayınları ile bize ciddi katkılar yaptı. Saadet Partisinin de bu imkan ve güçten faydalanması gerektğini söyledi.

Daha sonra Şemsettin Loklar'da yine İstanbul Times Yayın grubunun güzel yayınlar yaptığını seçimde ciddi bir çalışma yapmak isteyen partilerin mutlaka bu yayın mecrasından yararlanması gerektiğini ifade etti.

Sırası ile toplantıya katılan her kes söz alarak Saadet Partisi Zeytinburnu ilçe başkanı Dr.Mikail Kabak ile alakalı düşüncesini ve başarı dileklerini ilettiler.

Dr.Kabak 18 Kasım 2018'de yapacakları kongrelerine herkesi davet etti.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34