banner32

Son Sahuru Malatyalılar İle Yaptılar

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta, Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Haydar Ali Dursun ve parti teşkilatı 2018 Ramazan ayının son sahurunu Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneğinde yaptı

Son Sahuru Malatyalılar İle Yaptılar
Dernek başkanı Suat Sarıkaya kapımız her kese açık dedi

Zeytinburnu Tüm Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya ise dernek olarak kapılarının her kese açık olduğunu ifade ederek 24 Haziran 2018 seçimlerinin ülkemiz için hayırlı e uğurlu olmasını diledi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Delibalta Hepinizin bayramı mübarek olsun dedi

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Abdulselami Delibalta son sahura katıldığı Zeytinburnu Tüm Malatyalılar derneğine  gelen Malatyalılara seslenerek seçime sadece 10 gün kaldı.

Bu seçimin sonucu sadece ülke halkımızı değil ne kadar mazlum milletler  arsa hepsini alakadar ediyor. Lütfen oynanan oyunları iyi düşünün  ve ona göre sandığın başına gidin.

Malatyalılar 16 yıldır partimize en yüksek desteği veriyorlar. Hatta Kale ilçeniz benim ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Erdoğan Erdoğan’ın memleketi olan Rize Güneysu’dan daha çok oy vererek ilçeler arasında Adıyaman’ın Sincik ilçesinden sonra % 92 oy ile partimiz en yüksek oyu veren Türkiye’deki 2 ilçe olmuştu. Bundan dolayı Malatyalıların arasına geldiğim zaman kendi evime gitmiş gibi rahatım  dedi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve adayı Haydar Ali Yıldız oy kullanmadan önce çok düşünün dedi …

Ak Parti İstanbul Milletvekili ve 27. Dönem adayı Haydar Ali Yıldız’da Malatyalılara yaptığı konuşmada  insan olarak herkesin zaman zaman  hata ve yanlışlar yapabileceğini genel başkanları ve Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’da beşer onun da hata yanlış ve eksik yapma ihtimali her zaman var bizim de var.

Ak Partinin falanca idarecisi şu hatayı yaptı ben ona oy vereyeyim demeyiniz lütfen. Partimizin 16 yıldır ülkeye yaptığı katkıları düşünün ona göre oy verin.  24 Haziran seçimi sadece Türkiye’ nin seçimi değil.   Bu seçim mazlum coğrafyaların seçimidir.

Filistinli, Suriyeli, Iraklı,  Arakanlı  mazlumların kan ve gözyaşlarının son bulması için oy verirken hangi parti bu bölgeler için  çaba sarf ediyor ona bakın lütfen. Ben sizlerin Ak Partiye olan desteklerinizin devam edeceğinden şüphem etmiyorum anacak  her birinizin başka partiye oy verecek bir seçmeni ikna ederek partimize oy vermenizi sağlamanızı sizden rica ediyorum  şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Belediye başkanı Murat  Aydın alanlar 1 Kasım seçimleri gibi Ak Parti’den yana diyerek son ana kadar hep beraber partimiz için çalışacağız dedi.

Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Çetiner ‘de şunları söyledi:

Öncelikle 10 günlük ilçe başkanı iken erken seçim kararı alınan Selami başkan ve yönetiminin  hemen sahalara inerek çalışmalara başlamış olmaları çok önemli. Şu an sahada en aktif çalışan siyasi oluşumun Ak Parti olduğunu bir gazeteci yazar olarak görüyorum.

Allah çalışana verir atasözü gereği bugün çalışanlar 24 Haziranda hasılatı toplayacaklar. Seçimin ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34