banner32

Şirinler Kur’an Kursu’nun Minikleri Yürekleri Fethetti

Eğitimci Müzeyyen Kurt’un kurucusu olduğu ve Zeytinburnu Müftülüğüne bağlı olarak Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Derneği çatısı altında faaliyette bulunan Şirinler Kur’an Kursunun minik öğrencileri Kazlıçeşme Kültür Merkezinde yıl sonu hatim programında sergiledikleri performansları ile Zeytinburnu Müftüsü Mustafa Açıkalın başta olmak üzere yüzlerce katılımcıdan tam not aldı.

Şirinler Kur’an Kursu’nun Minikleri Yürekleri Fethetti
Açılış Konuşması kurucu müdür Müzeyyen Kurt’tan geldi

Programın sunumunu kurumun da sahibi olan Müzeyyen Kurt’un kızı Meryem  Kurt başarılı bir şekilde yaptı.  Açılış konuşması yapmak üzere sahneye çıkan Müzeyyen Kurt şunları söyledi : ”Bizleri yıl sonu etkinliğimizden yalnız bırakmayan Zeytinburnu  Müftümüz sayın Mustafa Açıkalın hocama’a, Şube müdürü Mustafa Bayram hocam’a,Faaliyetlerimizi çatısı altında yaptığımız Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek başkanı sayın Suat Sarıkaya ve yönetimine, Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyeleri Sayın Nihat Sezer, Oğuzhan Kuyumcu , Ak parti Sümer Mahalle başkanı Sayın Adem Hepcan’a,KAS-DER Zeytinburnu şube başkanı Sayın Naim Çetinkaya’ya, İstanbul Times Yayın Grubu Kurucu imtiyaz sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’e ve tanıtım filmimiz yapan İstanbul Times Tv ‘den emek harcayan sayın Erhan Şahin’e teşekkür ederim.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç 

Sayın Protokol, Değerli veliler sevgili öğrenciler, bir sene boyunca yuvamızda bizlere emanet ettiğiniz ciğerpareleriniz olan evlatlarınız ile beraber çok güzel çalışmalara imza attık. 2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının sonuna yaklaştığımız bu günlerde istedik ki bir sene içinde yaptığımız çalışmaları sizinle paylaşalım. Evlatlarımızın eksik ve hataları elbette olacaktır. Bunları anlayışla karşılayacağınızı umarız. Öncelikle hatim yapan evlatlarımıza plaket takdimi yapacağız. Plaket  takdiminden sonra sayın Müftümüz dua edecek akabinde de programımız devem edecek şeklinde konuştu.

Zeytinburnu Müftüsü Mustafa Açıkalın burada izlediğimiz tablo beni çok duygulandırdı. Başta kurumun idarecisi Sayın Müzeyyen Kurt’a, ve bu çalışmalarda emek harcayan herkese şükranlarımı arz ederim dedi. Müftünün ülkenin  birliği ve dirliği için yaptığı duaya herkes amin dedi.

Üç saate yakın devam eden programa katılan yüzlerce davetli miniklerin performanslarına tam not verdiklerini, Müzeyyen Kurt başta olmak üzere emeği geçen bütün hocalara teşekkür ettiler.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34