banner32

SİNOP’lular Yöresel Günleri Dolu Dolu Geçirdi

Başkanlığını Ak Parti Zeytinburnu Belediye meclis üyesi ve Zeytinburnu dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çakır’ın yaptığı Zeytinburnu Sinoplular Derneği 6-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 14.Yöresel Günler etkinliğinde her geceyi dolu dolu geçirerek binlerce kişiyi ağırladı.

SİNOP’lular Yöresel Günleri Dolu Dolu Geçirdi
Başkan Mehmet Çakır İstanbul Times Tv Mikrofonlarına şunları söyledi

“Dört dönemdir Zeytinburnu ilçemize güzel hizmetler yapan duayen belediye başkanımız sayın Murat Aydın ce ekibinin 14 sene önce başlatmış olduğu   bir yöresel günlerin daha sonuna geldik.

Dernek olarak iki hafta boyunca çok güzel sohbetler ve dostluklar yaşadık. Yöremizin yemeklerini ikram ettik.

Etkinliğin 13.gününde yapılan Karadeniz Bölgesinin gecesinde 6 Karadeniz derneği olarak bize ayrılan günü dolu dolu geçirdik. Derneğimizin stadında iki değişik çeşit mantı ikramı yaptık. Bir çok yöre insanı ile  çay kahve içerek kültür alış verişinde bulunduk.

Bildiğiniz gibi aynı zamanda Meclis üyesi ve Zeytinburnu Dernekler Federasyonu (ZEYDEF) başkanıyım. Bundan dolayı da bir ok dernek başkanı ile sohbet ediyoruz. Hepsi yapılan Yöresel Günleri çok beğeniyor. Ama Eylül ayı içinde yapılmasını isteyenler olduğu gibi her dernek için ayrı gece yapılmasını isteyenler de var.

İnşallah Belediyemiz gelen talepleri dikkat alarak  gelecek yıl çoğunluğun alacağı karar doğrultusunda yeni eklemeler veya çıkarmalar yaparak 15.Yöresel Güleri de yapmasını temenni ediyorum.

Son olarak Belediye Başkanımız sayın Murat Aydın’a ,Sosyal işlerden sorumlu başkan yardımcısı Gönül Demirel’e,Sosyal İşler müdürümüz Sami Ünlü ve bizim sesimizi ve çalışmalarımızı milyonlarca kişiye ulaştıran İstanbul Times Gazetesi ve İstanbul Times Tv olarak sizler başta olmak üzere emeği Yöresel Günlerin verimli geçmesi için çaba sarf eden  herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sinop Mantısına tam not

Yüzlerce kişiye ikram edilen Mantılar tam not aldı. Zeytinburnu Tüm Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya şunları söyledi, Sinop’lu dostlarımızın yapmış olduğu mantılar nefis ve lezzetliydi. Dernek başkanı Mehmet Çakır emeği geçenlere teşekkür ederim dedi.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34