banner32

Sevim Akbay’a veda yemeği

Otuz Beş Yıllık eğitimci ve Abay Ortaokulu Müdürü Sevim Akbay’ ın emekli olması nedeni ile ilçe milli eğitim müdürü Yakup Hayırlıoğlu Öğretmenevinde Sevim Akbay ‘ın dostlarına veda yemeği verdi.

Sevim Akbay’a veda yemeği
Zeytinburnu’nda bir çok okulda idarecilik yapan Akbay en son Abay Ortaokulu Müdürü olarak emekli oldu

Zeytinburnu Kızılay şube yönetim kurulu üyesi de olan eğitimci Sevim Akbay’ın veda yemeğinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu,Mahalle muhtarları,Okul Müdürleri,Kızılay Zeytinburnu ilçe yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda arkadaşı ve seveni katıldı.



İstanbul Times Haber Merkezi / Özel Haber 
İlçe Milli Eğiti Müdürü Hayırlıoğlu ahde vefa örneği gösterdi
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu yaptığı konuşma da şunları söyledi ”Sevim Öğretmenim 35 yıl eğitime hizmet etti. İlçe milli eğitim müdürlüğü olarak bundan sonra emekli olan okul müdürlerimiz için bu tür veda veya ahde vefa yemekleri ile aktif eğitimcilikten ayrılan idareci arkadaşlarımız için bu tür çalışmaları  yapma niyetindeyiz.2011 yılından bu yana Sevim müdürümle çalıştım. Benim hakkım varsa hepsini helal ediyorum. Onun da bizlere hakkını helal etmesini istiyorum” dedi.


Sevim Akbay duygulu bir konuşma yaparak çok sevdiği eğitimciliğe aktif olarak veda etti
Otuz Beş yıllık Eğitimcilik hayatıma bugün nokta koydum. İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün yaptığı anlamlı ve güzel konuşması beni çok duygulandırdı. Yakup Hocama huzurunuzda teşekkür ediyorum. Aramızda muhtarlarımız,okul müdürü arkadaşlarımız  ve çok sayıda sevip saydığım dostum aramızda.Hepsine teşekkür ederim. 3 tane kızım vardı.Okulda benim her şeyim olan Memurum Serap ‘ta benim 4 kızım gibi idi. Benden sonra Abay Ortaokuluna atanan Gülsüm Çınarın benden daha iyi bir şekilde okula hizmet edeceğinden şüphem yok.  Emekli olsam da Gülsüm hocam ne zaman yardımıma ihtiyaç duyarsa yanında olacağımı bilmesi isterim. Milli Eğitim Müdürüm biraz önce hakkımı helal etmemi istedi. Benim onda hiç bir hakkım yok ama onun bende çok hakkı var.Sağ olsun hakkını helal ettiği için çok mutluyum. 35 Yıllık eğitim hayatında tatlı sert metodu ile çok güzel hizmetler yaptım. Bugün  bu veda yemeğine katılarak bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim dedi.




İlçe Milli Eğitim Müdür Yakup Hayırlıoğlu üstünde Sevim Akbay ile alakalı duygu ve düşüncelerini yazdığı çini bir tabak  hediye etti.

Zeytinburnu Kızılay şube başkanı iş adamı Remzi Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri de Sevim Akbay’ emekli hediyesi olarak tam cumhuriyet altını takarak  bundan sonra Kızlay ‘a daha çok vakit ayıracağınız için kendimizi daha da güçlü hissediyoruz diyerek yeni yaşamından  başarıla dilediler.
İstanbul Times Yayın Grubu olarak bizde Eğitim camiasına 35 yıl hizmet eden  Sevim Akbay’a yeni yaşamında başarılar dileriz. 

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

Powered by Dailymotion

banner34