banner32

Sevim Akbay Resmen aday adayı

Emekli Eğitimci Sevim Akbay Ak Parti İstanbul il başkanlığına 12 Şubat 2015 de giderek evraklarını teslim etti.7 Haziran 2015 de yapılacak olan Milletvekili genel seçimlerinde Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Akbay aynı gün Zeytinburnu Belediye başkanı Murat Aydın' ın halk ile yaptığı Başkanla Akşam çayı etkinliğine katıldı.

Sevim Akbay Resmen aday adayı
Akbay çalışmaya hızlı başladı 

Sevim Akbay, 1
2 Şubat  2015 Perşembe günü Beyoğlu-Sütlüce'de bulunan Ak Parti İstanbul il başkanlığına giderek adaylık dosyasını teslim ederek resmen Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili aday adayı oldu.

Zeytinburnu Times Haber Merkezi 

Öğleden sonra ise istanbul Times Tv'de gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'in hazırlayıp sunduğu GÜNDEM programının stüdyo konuğu oldu. Akbay, Çetiner'in sorduğu bütün sorulara samimyetle cevaplar vererek ben de varım mesajı verdi.

Aynı günün akşamında da Zeytinburnu Belediyesinin Çırpıcı mahallesinde yaptığı B
aşkanla Akşam çayı programına katılarak Ak Parti Zeytinburnu teşkilatı,belediye idarecileri ve programa katılan çırpıcı mahalle sakinleri ile konuşma fırsatı bulan Sevim Abay gazetemize şunları söyledi "Bugün aday adaylık başvurumuzu yaparak resmi süreci başlatmış olduk.  Rabbim  hakkımızda ne hayırlı ise bize onu versin. 35 yıl eğitim alanında devlete hizmet ettim. Milletvekili nasip olursa bu seferde siyasi alanda ülkeme ve milletime hizmet etmek isterim.

Aracılığınız ile Ak Parti Zeytiburnu ilçe başkanı sayın Bahattin Ünver'e,Zeytin burnu Belediye başkanı Murat Aydın'a,eski kadın kolları,Zeytinburnu ve İBB Belediye meclis üyesi Fatma Balcı'ya,gençlik kolları başkanı Av.Necmettin Barman başta olmak üzere aday adaylığım ile alakalı güzel duygu ve düşünecelerini paylaşan herkese teşekkür ederim" dedi.

Z
eytinburnu Belediyesinin Çırpıcı Mahallesinde yaptığı başkanla akşam çayı programında Mahalle muhtarı Zeki Şentürk başta olmak üzere bir çok kişi emekli eğitimci Sevim Akbay'a yoğun ilgi gösterdi.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner33

banner14

banner34